CS:GO vs Zula

Zula'nın en büyük sorunlarından biri ise pay2win olması. Ne zaman maç sonu ilk 3 kişi gözükse benim görüşüme göre genellikle paralı silahlar oluyor.
o ubisoft için değil miydi ya?

Onun adı bugisoft değil miydi yaw?

Zula'da hile yüksek sayıda değil. Çünkü oyunun bir kısmı çakma CS:GO olduğu için hile yapımcılarının pek umrunda olmuyor. Kim çakma bir oyuna hile yapmak için uğraşır ki? (elbette vardır ama az sayıdadırlar).
Keşke sadece CS:GO olsa. Akajwksn Grafik Wolfteam, map CS Safranbolu bildiğin dust. Sjwjshsbns

Zulayı genelde 8-13 yaş arası oynuyor diye biliyorum zamanında benim oynadığım gibi :D

İki oyun arasında Counter-Strike tabiiki. Ancak şu da bir gerçek, ücretsiz olarak yayınlandığından itibaren oynanılamaz hale getirildi. Counter-Strike: Global Offensive'de Battle Royale yoluna adım atmak isteyip işi b*k eden oyunların arasına katıldı. Oyun yapımcılarının bunu anlaması gerekiyor, senin yapımının amacı Battle Royale değil, sal şu oyunu Battle Royale odaklı bir oyun yap. Bırak batacaksa o batsın. Elinizdeki hazır ve başarılı bir oyunu nasıl böylesine kolay riske atıyorsunuz anlayamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı