fermaNga
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar klavyeyi en son döveceğim çok pis kıl oldum bak. Feci halde sinirlendim. Şu klavyede bir sorun var. Hani ileri giderken bazen aynı anda D A ile sağa sola gidiyoruz ya. Olmuyor öyle, takılıyor. Değişik bir şeyler oluyor. Veya düz W tuşuna basılı tutmama rağmen karakter gidiyor takılıyor, gidiyor, takılıyor. Dümdüz koşmuyor hiç. "FN+W" ile kontrolleri ok tuşuna alıp test ettim, ok tuşlarında da aynısı oluyor. Ama mesela Witcher 3 giriyorum öyle bir sorun yok hiç. Nasıl çözerim bu sorunu? Bilgisayarı kapatıp açmayı, klavyenin kablosunu çıkarıp takmayı denedim ve sorun çözülmedi.
Sorun çözüldü.
Çözüm: Filtre tuşları mı ne kapanması gerekiyormuş bu sorunu çözmek için. Ben şuradaki yolu izleyerek baktım. Filtre Tuşları nasıl açılır ve kapatılır - Windows - ideapad - Lenovo Support PY
Filtre tuşlarını kullan seçeneği zaten kapalıydı. Ama filtre tuşunu açmak için kısayol tuşu, yani 8 saniye boyunca sağ shift tuşuna basılı tutma seçeneği açıkmış. Ben de öyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum ama belki devre dışı kalır diye sekiz saniye boyunca sağ shift tuşuna basılı tuttum ve düzeldi.
Sorun çözüldü.
Çözüm: Filtre tuşları mı ne kapanması gerekiyormuş bu sorunu çözmek için. Ben şuradaki yolu izleyerek baktım. Filtre Tuşları nasıl açılır ve kapatılır - Windows - ideapad - Lenovo Support PY
Filtre tuşlarını kullan seçeneği zaten kapalıydı. Ama filtre tuşunu açmak için kısayol tuşu, yani 8 saniye boyunca sağ shift tuşuna basılı tutma seçeneği açıkmış. Ben de öyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum ama belki devre dışı kalır diye sekiz saniye boyunca sağ shift tuşuna basılı tuttum ve düzeldi.
Son düzenleme: