CS:GO Wi-Fi ping sorunu

ffreaky

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi...
CS:GO oynarken Wi-Fi ile bağlandığımda 66-70 ping aralığında oynarken oyunumda takılmalar oluyor.
Ben de bunu önlemek için telefonumu kabloyla bilgisayarıma bağlayıp mobil verimi kullanıyorum.
Telefonun internetini kullanırken 90 ping alırken kasma olmuyor ama Wi-Fi'de daha düşük değerlere sahipken takılıyor.
Nedenini veya çözümünü bilen arkadaşlar yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi...
CS:GO oynarken Wi-Fi ile bağlandığımda 66-70 ping aralığında oynarken oyunumda takılmalar oluyor.
Ben de bunu önlemek için telefonumu kabloyla bilgisayarıma bağlayıp mobil verimi kullanıyorum.
Telefonun internetini kullanırken 90 ping alırken kasma olmuyor ama Wi-Fi'de daha düşük değerlere sahipken takılıyor.
Nedenini veya çözümünü bilen arkadaşlar yazsın lütfen.
Google'a En iyi WIFI ayarları yazarsanız, dedikleri ayarları modem arayüzünden yaparsanız sorununuz kalmayacaktır. Kanal ve bant genişliği ayaları çok önemli.

Büyük ihtimalle bilgisayarınız anlık olarak internete erişemiyor ve oyundan çok kısa bir süreliğine bağlantın kopuyor ve takılmalar oluyor. Mobil verinizden kopma yaşamadığınız belirtmişsiniz çok büyük ihtimalle bağlantı yetişmiyor oynadığınız yere. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-pro-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-300-mbps-p-HBV00000AQJXO?magaza=MAXİTEKNO&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjw4pT1BRBUEiwAm5QuR4P6rao_rsY1LUbv9AMo5jCb5U86A9b2BaqpKabgJEE4D43og1vX3RoC_j8QAvD_BwE şu tarz bir ürünün işinizi göreceğini düşünüyorum :D.

Son düzenleme:
Superbox gibi kablosuz modemler kullanmayın tam anlamıyla kablolu internet kullanın ayrıca modeme bağlı iptv veya turkcell tv+ gibi devamlı internet kullanan sistemler kullanmaktan kaçının modeminizde 5ghz özelliği varsa modem arayüzünden ayrı olarak isimlendirip devamlı 5ghz kullanın kablolu internet gibi olur. Onun dışında csgo oynadığınız zaman modem wifi özelliğini kapatabilirsiniz. Eğer binanızda fiber altyapı varsa fiber internet kullanın adsl vdsl internet altyapılarından daha verimli olur. bunların hepsini yapsanız bile ping 60-70 den aşağı olmaz maalesef valve nin türkiye de sunucusu yok bundan kaynaklı maalesef
eklemeyi unuttum ping sırasında görev yöneticisine bak arkada yüklü miktarda AĞ kullanan yazılım varmı diye işine yarar umarım

Superbox gibi kablosuz modemler kullanmayın tam anlamıyla kablolu internet kullanın ayrıca modeme bağlı iptv veya turkcell tv+ gibi devamlı internet kullanan sistemler kullanmaktan kaçının modeminizde 5ghz özelliği varsa modem arayüzünden ayrı olarak isimlendirip devamlı 5ghz kullanın kablolu internet gibi olur. Onun dışında csgo oynadığınız zaman modem wifi özelliğini kapatabilirsiniz. Eğer binanızda fiber altyapı varsa fiber internet kullanın adsl vdsl internet altyapılarından daha verimli olur. bunların hepsini yapsanız bile ping 60-70 den aşağı olmaz maalesef valve nin türkiye de sunucusu yok bundan kaynaklı maalesef
eklemeyi unuttum ping sırasında görev yöneticisine bak arkada yüklü miktarda AĞ kullanan yazılım varmı diye işine yarar umarım
VDSL ile İstanbul'da 35-40 ping alıyorum. Edirne'de fiber ile 40-45. Arkadaşın sorunu paket kaybı ya da işlemci darboğazı ama farkında değil.

doğrudur ben gaziantep te oturuyorum turkcell fiber kullanıyorum 100 down 20 up ama ona rağmen 60 70 ping alıyorum büyük ihtimalle konum ile alakalı batıda oturmak ping konusunda daha avantajlı olabilir kesinlikle
VDSL ile İstanbul'da 35-40 ping alıyorum. Edirne'de fiber ile 40-45. Arkadaşın sorunu paket kaybı ya da işlemci darboğazı ama farkında değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı