CS:GO Yama Notları 03.06.2021

Valla hiç üzülmedim. Adam 21 level yapıp hileyi açıyordu. Bundan önce 21 level yapanlar da para verip almak zorunda mı acaba? Umarım öyle olur. Tamamen hile bitmesede de bir miktar azalacaktır.

Aslında bu sadece Türk insanına koyar. 100 küsur lira verip hile açacak bir babayiğit tanımıyorum. Yabancılarda ise fiyat zaten ucuz olduğu için bir de paralı hile alır mis.
Hayır, şöyle düşünün:
Oyun ücretsiz iken hileye para vermekte problem yoktu çünkü siz o hileyi istediğiniz her hesapla ilişkendirebiliyordunuz.
Oyunun prime yükseltmesi ücretli iken bu sefer rekabet edebilmek adına kart bilgileri girilmesi şart oluyor.
Bu gelişme artık hile kullanımı büyük ihtimalle kısıtlayacak fakat anti hile yazılımı olmadan çözülmeyecek.

21 levele kasamamış arkadaşlarımız için üzücü. Bence fiyat bu noktada kalmamalı düşmeli en azından 50-60 TL olursa insanlar indirimde vs. alabilir.
Asla böyle bir şey yapılmamalı. Maalesef kurunun yanında yaş da yanmalı. Rekabetçi, ölüm maçı, basit eğlence fark etmeksizin oyunumuza sürekli mevlanalar geliyordu. Caydırıcı olarak gayet makul fiyat. Benim görüşüm bu yönde...

Asla böyle bir şey yapılmamalı. Maalesef kurunun yanında yaş da yanmalı. Rekabetçi, ölüm maçı, basit eğlence fark etmeksizin oyunumuza sürekli mevlanalar geliyordu. Caydırıcı olarak gayet makul fiyat. Benim görüşüm bu yönde...

Hocam o zaman Online kalmaz zaten 120 TL çok pahalı. Oyun çok uzun süredir ücretsiz 21 levele kasmak zor olmamalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı