CS:GO "Yapılandırma güncelleniyor" hatası

blacksheep

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Uzun süre CS:GO girmedim, arkadaşlarımla tekrar oynayalım dedik fakat başlıkta belirttiğim sebepten ötürü açılmıyor. İnternette sunulan çözümleri denedim (dosyaları doğrulama, .dll değiştirme, oyunu silip yükleme) fakat sonuç vermedi. Steam'de CS:GO'da gözüküyorum, 10 saniye kadar sonra hiçbir şey olmadan durum çevrimiçiye dönüyor kendiliğinden. Bu sorunu çözebilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk Steam'i kapat. Sonra Program Dosyaları (x86) > Steam > steamapps > downloading klasörünü sil. Sonra Steam'e giriş yapıp tekrar dene. Olmazsa ikinci yol olarak, Steam > steamapps > common > Counter-Strike: Global Offensive dosyasını güvenli bir yere kopyala. (Başka oyun varsa onları da yedekleyebilirsin.) Sonra yedeğe aldığın oyunlar hariç tüm dosya kalıntıları ile Steam'i sil. Sonra tekrar yükleyip oyunları aynı dizine at. Steam'e giriş yap, yükleye tıkla, oyun dosyalarını otomatik algılayıp hemen yükler. Sonra oyuna giriş yapıp tekrar dene.

İlk Steam'i kapat. Sonra Program Dosyaları (x86) > Steam > steamapps > downloading klasörünü sil. Sonra Steam'e giriş yapıp tekrar dene. Olmazsa ikinci yol olarak, Steam > steamapps > common > Counter-Strike: Global Offensive dosyasını güvenli bir yere kopyala. (Başka oyun varsa onları da yedekleyebilirsin.) Sonra yedeğe aldığın oyunlar hariç tüm dosya kalıntıları ile Steam'i sil. Sonra tekrar yükleyip oyunları aynı dizine at. Steam'e giriş yap, yükleye tıkla, oyun dosyalarını otomatik algılayıp hemen yükler. Sonra oyuna giriş yapıp tekrar dene.
İki yolu da sırasıyla denedim, yine yapılandırma güncelleniyor, steam durumu değişiyor daha sonra 0 tepki ve tekrar çevrimiçi oluyor durum. Gerçekten aşırı garip bir durum, internette bahsedilen .dll çözümünü tekrar mı uygulamalıyım bu adımlardan sonra acaba?

İki yolu da sırasıyla denedim, yine yapılandırma güncelleniyor, steam durumu değişiyor daha sonra 0 tepki ve tekrar çevrimiçi oluyor durum. Gerçekten aşırı garip bir durum, internette bahsedilen .dll çözümünü tekrar mı uygulamalıyım bu adımlardan sonra acaba?

Hocam öncelikle geç cevap için üzgünüm. Bu yollardan başka deneyebileceğin bir çözüm gelmiyor aklıma. Diğer yöntemleri de yazmışsınız zaten.

Hocam öncelikle geç cevap için üzgünüm. Bu yollardan başka deneyebileceğin bir çözüm gelmiyor aklıma. Diğer yöntemleri de yazmışsınız zaten.
Teşekkür ederim yine de yardımın için. Gerçekten çok garip durum.
cs:go'nun yüklü olduğu konumdan açmaya çalıştığımda (direkt olarak launcher'dan) Launcher error hatası alıyorum. Belki bununla alakalı bir önerin vardır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı