Muhtemelen ont cihazinin kablosunda bi problem vardir faturayi odemediyseniz ondanda olurFibere geçirdiler bizi zorunlu olarak. Kabloları çıkarıyorum, sistemi yeniden açıyorum, kırmızı yanıp sönüyor. İnternet kullanılamıyor diyor. Sorun ne olabilir? Fatura olabilir mi?
İnternet servis sağlayıcını arayıp arıza kaydı açman lazım. Uzun süre gelmediyse ve gelmiyorsa kablo kopmuş olabilir. Bu durumda teknik servis gelip tamir edecektir.Fibere geçirdiler bizi zorunlu olarak. Kabloları çıkarıyorum, sistemi yeniden açıyorum, kırmızı yanıp sönüyor. İnternet kullanılamıyor diyor. Sorun ne olabilir? Fatura olabilir mi?
Ont cihazında sorun yok tüm ışıklar stabil. Sadece modemde kırmızı ışık yanıp sönüyor.İnternet servis sağlayıcını arayıp arıza kaydı açman lazım. Uzun süre gelmediyse ve gelmiyorsa kablo kopmuş olabilir. Bu durumda teknik servis gelip tamir edecektir.
Fibere geçirdiler bizi zorunlu olarak. Kabloları çıkarıyorum, sistemi yeniden açıyorum, kırmızı yanıp sönüyor. İnternet kullanılamıyor diyor. Sorun ne olabilir? Fatura olabilir mi?
Fotoğraf at.Ont cihazında sorun yok tüm ışıklar stabil. Sadece modemde kırmızı ışık yanıp sönüyor.
Fibere geçirdiler bizi zorunlu olarak. Kabloları çıkarıyorum, sistemi yeniden açıyorum, kırmızı yanıp sönüyor. İnternet kullanılamıyor diyor. Sorun ne olabilir? Fatura olabilir mi?
Buyurun.Fotoğraf at.
Bir an önce Telekom'u arayıp arıza kaydı aç.Buyurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.