Fiber internet modem kırmızı ışık yanıp sönüyor

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 137

awoxf

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Fibere geçirdiler bizi zorunlu olarak. Kabloları çıkarıyorum, sistemi yeniden açıyorum, kırmızı yanıp sönüyor. İnternet kullanılamıyor diyor. Sorun ne olabilir? Fatura olabilir mi?

Muhtemelen kabloda sıkıntı var kırılmış olabilir ya da ONT girişinde sorun vardır arıza kaydı oluşturmanız gerekiyor, fatura olarak düzenli ödeme yapıyorsanız değildir zaten mesaj olarak bildirim gelir şu tarihler arasında ödeme yapmazsanız kısıtlanacaktır diye.

Fibere geçirdiler bizi zorunlu olarak. Kabloları çıkarıyorum, sistemi yeniden açıyorum, kırmızı yanıp sönüyor. İnternet kullanılamıyor diyor. Sorun ne olabilir? Fatura olabilir mi?
İnternet servis sağlayıcını arayıp arıza kaydı açman lazım. Uzun süre gelmediyse ve gelmiyorsa kablo kopmuş olabilir. Bu durumda teknik servis gelip tamir edecektir.

İnternet servis sağlayıcını arayıp arıza kaydı açman lazım. Uzun süre gelmediyse ve gelmiyorsa kablo kopmuş olabilir. Bu durumda teknik servis gelip tamir edecektir.
Ont cihazında sorun yok tüm ışıklar stabil. Sadece modemde kırmızı ışık yanıp sönüyor.

Hangi ışık kırmızı yanıp sönüyor?

Destegi ara gelip bedava degiştiriyorlar aynısını yaşamıştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251125_005802_Gallery.jpg
    Screenshot_20251125_005802_Gallery.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20251125_005738_Gallery.jpg
    Screenshot_20251125_005738_Gallery.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 6

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı