CS:GO Yeni Cache Geldi

barOoo

Centipat
Yer
Antalya,Alanya
Daha fazla  
Meslek
Nurse,Gamer
Zaten daha öncesinde atölye haritası olarak eklenmişti. Şimdi ise 300 MB'lık bir güncelleme ile oyunumuza eklendi yeni Cache. Şu anlık Normal Rekabetçi de yok ancak Hazırlık Modunda oynayabiliyorsunuz.

Haritada çok aman aman bir FPS düşüsü görmedim. Normalde en az 60'a düşer 80-60 arası dolaşırdı. Şimdi ise çok bir fark yok sadece arada 40'lara 50'lere düştüğü oluyor o da oyun zevkini çokta kaçırmıyor.

B tarafında Wallbang'ler olacağı söyleniyordu. Ben birkaç tane denedim (3-5 kere) ve 1'inde Rakibi vurmayı başardım. Yani kısacası B tarafında cidden de birçok Wallbang göreceğiz.

Harita konsuna geldiğimizde çok bir değişiklik olmamış. En önemli yenilik daha canlı olması. Onun dışında midteki Boost alanın daha rahat olması, Mid'e bir adet pencere eklenmesi ve Ventroom'un üstünün açık olmasıda gayet güzel ve oyuna doğrudan etki etme ihtimali olan birkaç güzel yenilik.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    indir.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 47
  • maxresdefault (1).jpg
    maxresdefault (1).jpg
    199,2 KB · Görüntüleme: 57
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    186,5 KB · Görüntüleme: 57
Zaten 1 hafta önceden haritayı denediğim için çok şaşırmadım.:) Benim fikrim bu kadar az yenilik için bu kadar uzun sürmemeliydi. Texture ve mid dışında oynanışı çok fazla etkilemeyecek yenilikler var. Mesala T base in girişine save yeri eklemişler. O kadar uzun süre bekletip beklentiyi yükselttiler ama gelen haritayı çok sevmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı