CS:GO Yeni Cache Haritası

Brn çoğu zaman giriyorum 192.168. başlayan serverlara millet küfür etsede etmesede çok güzrl bir drneyim veriyorlar onlar sayesinde ranksızken Nova 4 oldum.

Her şey free to play olduktan sonra oldu. Oyuncular ban yıyorlar Yenı hesap açıp devam ediyorlar. Prime sözde paralı ama Oyunda Level21 olarak Prime olabılıyorsun ve Prime'ların karşısına Prime olmayan oyuncular dusebılıyor ve sonuç bildiğiniz gibi.
Brn çoğu zaman giriyorum 192.168. başlayan serverlara millet küfür etsede etmesede çok güzrl bir drneyim veriyorlar onlar sayesinde ranksızken Nova 4 oldum.
Zaten küfür'cüler adminler aktifse ban yıyor. Gereksiz mic basan 1-2 kişiyide muteler geçersin gerçekten rahat bir oyun deneyımı sunuyorlar.

Cache haritası oyuncuları eleyici bir harita olacak, haritayı oynamaya yetecek grafik kartı olan oyuncular haritada oynayabilecek, bu sayede genelde çok kaliteli bilgisayarlara sahip olmayan hile kullanıcısı 8 yaş grubu çocuklar bu haritada yoğun ölçüde daha az bulunacak. Benim fikrim bu.

En çok FPS değerlerini merak ediyorum...
Düşecektir. Hellian videosunda Kaplamaların uzun sürdüğü ve fps'i düşüreceğini söylüyor. Ama kaç düşer bilemem. 5-10 düşse hadi neyse ama 10'un üstünde bi düşüş olursa düşük sisteme lazım Cache oyuncularını Kaybeder Valve.

Aztec çakması bir harita olmuş tek farkı mapin bütünlüğünü bozmamış olması. Şahsen ben beğenmedim. Bu mapi daha farklı giriş çıkış yolları yaparak değişiklik yapabilirlerdi. Texture değişikliği yaparak map değiştirdiklerini sanıyorlar. Bence olmamış map.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…