CS:GO Yeni Cache Haritası

En iyisi topluluk sunucusu girmek. kaliteli oyuncular oluyor gerçekten. velet kitlesi dediğimiz kitleye nadiren denk geldim 2-3 sunucuda, ve çoğu da nova4 ustu rutbelere sahıp oldugundan rahat ve keyifli bir maç deneyimi sunuyor. Üstelik bıçak,eldiven,silah skini vs. gibi şeylere bedava erişmemiz ve dust2old (csgo dakı ılk versıyonu) gibi maplerde keyif veriyor.
Brn çoğu zaman giriyorum 192.168. başlayan serverlara millet küfür etsede etmesede çok güzrl bir drneyim veriyorlar onlar sayesinde ranksızken Nova 4 oldum.
 
Hocam hiç sormayın. Oyunu 2015 den beri oynuyordum. Son bir senedir hile kullanıcılar gittikçe daha da artmaya başladı. Oyunu oynarken kendimden geçip mouseu sağa sola fırlatmaya bile başlamıştım. Sonra R6 aldım ve yoluma devam ettim. Arada bir arkadaş ısrarı üzerine oyuna girip yoldaş atıyoruz. Gene aynı gene aynı..
Her şey free to play olduktan sonra oldu. Oyuncular ban yıyorlar Yenı hesap açıp devam ediyorlar. Prime sözde paralı ama Oyunda Level21 olarak Prime olabılıyorsun ve Prime'ların karşısına Prime olmayan oyuncular dusebılıyor ve sonuç bildiğiniz gibi.
Brn çoğu zaman giriyorum 192.168. başlayan serverlara millet küfür etsede etmesede çok güzrl bir drneyim veriyorlar onlar sayesinde ranksızken Nova 4 oldum.
Zaten küfür'cüler adminler aktifse ban yıyor. Gereksiz mic basan 1-2 kişiyide muteler geçersin gerçekten rahat bir oyun deneyımı sunuyorlar.
 
Cache haritası oyuncuları eleyici bir harita olacak, haritayı oynamaya yetecek grafik kartı olan oyuncular haritada oynayabilecek, bu sayede genelde çok kaliteli bilgisayarlara sahip olmayan hile kullanıcısı 8 yaş grubu çocuklar bu haritada yoğun ölçüde daha az bulunacak. Benim fikrim bu.
 
Aztec çakması bir harita olmuş tek farkı mapin bütünlüğünü bozmamış olması. Şahsen ben beğenmedim. Bu mapi daha farklı giriş çıkış yolları yaparak değişiklik yapabilirlerdi. Texture değişikliği yaparak map değiştirdiklerini sanıyorlar. Bence olmamış map.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı