CS:GO yeni güncelleme ne zaman gelecek?

-batt0wsk1

Centipat
CS:GO'ya gelen yeni güncelleme ile oyunu bayağı bir bozdular. Şimdi ise yeni güncelleme ile düzeltileceği söyleniyor, acaba yeni güncelleme ne zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'ya gelen yeni güncelleme ile oyunu bayağı bir bozdular. Şimdi ise yeni güncelleme ile düzeltileceği söyleniyor, acaba yeni güncelleme ne zaman?

Source 2 oyun motoru sızıntıları var. Muhtemelen en fazla bir buçuk ay en az 2 haftaya gelir yeni oyun motoru. Anlamıyorum oyuncuların çoğu FPS sıkıntısı çekerek oynuyor adamlar üstüne doku kalitesini arttırıyor 80 FPS oynuyordum şimdi 30 FPS rezillik!
Bugün operasyonun son günü. Büyük ihtimalle operasyonla alakalı şeyleri kaldıran bir güncelleme gelir. O ara belki ona da bakarlar.
Küçük bir dosya iner güncellemeleri kaldırmak için.Maksimum 15 MB olur bence.

Source 2 ile grafikleri artıracaklarına dair net bir haber yok. Yıllardır yapılıyor. Ama geçiş yapması, FPS düşeceği anlamına gelmez. CS:GO eski bir oyun, DX9 ile çalışıyor. Eğer oyunu Source 2 geçirilerse, aynı DOTA 2 olduğu gibi dokulara ellemeden, bazı ışıklandırmaları değiştirirler. DOTA 2 Source 2 geçiş yaptığında, DX11 nimetlerinden yararlanıp FPS artışı sağlamıştı. @Osman Tuç

Ayrıca Valve bu tarz donanıma parası yetmeyen ülkeleri pek düşündüğünü sanmıyorum. Eski oyunları CS, CS Source bile halen 20 Bin yakın oyuncuyu buluyor. Bir de normal CS korsan kullanan çok insan var. Belki bu oyunlara rekabetçi getirerek, donanımı yetmeyenleri idare edebilirler. Şahsen 2-3 doku değiştirerek bile, Source 1 ile yapılmış CS çok iyi gösterebiliyorsun.
Ayrıca şu anda CS harici silah görsellerini yükleyebilirsin. Bu sistemi Valve orijinal oyundan kaldırıp, rekabetçi sistemi ile birlikte oyunu geliştirirse oradan bile para kazanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı