CS:GO yeni güncellemesi ile mevcut hesaplarda Prime kullanılabilir mi?

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. 17 level Prime olmayan hesabım vardı. Bugünlerde güncelleme geldi. Ben o hesabı daha Prime yapamaz mıyım? 2 hafta olayı nedir? 2 haftada bir şey yapılabiliyormuş. Tam anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 level olup Prime olma olayı kalktı yapamazsın hocam maalesef ya 2.el hesap ya da 123 TL para verip almak zorundasın.

Şu ana kadar seçkin duruma ulaşamayan herkes satın alacak. Sıfırdan alanlar için rank ve yetenek grubu ataması olmayacak. Mevcut vaziyette 21 level kasmaya çalışanlar (ama henüz ulaşamamış olanlar) 2 hafta içinde seçkin statüyü satın alırsa mevcut yetenek grubu ve rankı silinmeden seçkin statüye geçirilecek. Bu süre bittiğinde yetenek grubunuz ve 17 level seviye silinmiş olacak.

Şu ana kadar seçkin duruma ulaşamayan herkes satın alacak. Sıfırdan alanlar için rank ve yetenek grubu ataması olmayacak. Mevcut vaziyette 21 level kasmaya çalışanlar (ama henüz ulaşamamış olanlar) 2 hafta içinde seçkin statüyü satın alırsa mevcut yetenek grubu ve rankı silinmeden seçkin statüye geçirilecek. Bu süre bittiğinde yetenek grubunuz ve 17 level seviye silinmiş olacak.
O zaman bütün CS:GO skinlerimi bir daha dönmemek üzere satıyorum.

RTX 3090 sistem kullanıp CS'ye para vermiyor musunuz?
RTX 3090 falan kullanmıyorum yeter artık ya. Hadi kullanıyorum diyelim sizene belki prime a 123 TL vermek istemiyorumdur. Amma zorladınız bugün ya. Yeter arkadaş. Sizene benim kullanıp kullanmadığım sistemden. Her imzasında sistem yazan o sisteme sahip olmak zorunda mı? Öyle bir kural var da ben mi bilmiyorum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı