CS:GO yeni güncellemesi ile mevcut hesaplarda Prime kullanılabilir mi?

''RTX 3090 alıp CS'ye 123 TL para vermiyor musunuz?''

Burada r ile m arasında tek eksik olan şey e harfi. Belki benim arkadaşım bana yurt dışından hediye getirdi öyle bir soruyorsunuz ki sanki RTX 3090'ı var ama CS prime almıyor Allah'ın pintisi seni. Ben açıkçası bu mesajdan bunu anladım. Onun yerine şöyle sorulsaydı daha sakin cevap verebilirdim.

Neden prime almıyorsun? Zaten sisteminde RTX 3090 var, almanın senin için sorun olacağını sanmıyorum.

Eğer böyle sorulsaydı konu daha fazla uzamazdı.
Aynen dostum aynen sana süper ötesi sistemin ile iyi günler, RTX 3090'ına bakıp "Ulan iyi ki CS almamışım yoksa nasıl bu sistemi toplardım." falan dersin.

Aynen dostum aynen sana süper ötesi sistemin ile iyi günler, RTX 3090'ına bakıp "Ulan iyi ki CS almamışım yoksa nasıl bu sistemi toplardım." falan dersin.
Gerçekten güldüm bu arada :D

Yani reis öyle bir söylüyorsun ki bende RTX 3090 olsa kolumu kessen CS'ye o kadar para vermem. Aslında yine vermem ki :D

CS:GO'ya 123 TL biraz fazla geliyor. 80 TL olsa verebilirdim fakat 123 TL vermek saçma. Onun yerine giderim sevgilimle akşam yemeği yerim ama o da yok. Ben en iyisi dizi izlemeye devam edeyim :D

Bende de hiçbir şey yok bıktım artık :(

CS:GO'ya 123 TL biraz fazla geliyor. 80 TL olsa verebilirdim fakat 123 TL vermek saçma.
İndirimler neden var sanıyorsun? Oyunları indirime girmeden mi alıyorsun?
1622838225842.png

150 TL iken mi alırsın, 15 iken mi? :D
CS için de indirimler var, sağlam indirimlerde 50 TL civarına düşer bence.

Dosya Ekleri

• 1622838115324.png
    1622838115324.png
    91,8 KB · Görüntüleme: 28
İndirimler neden var sanıyorsun? Oyunları indirime girmeden mi alıyorsun?
Eki Görüntüle 1056212
150 TL iken mi alırsın, 15 iken mi? :D
CS için de indirimler var, sağlam indirimlerde 50 TL civarına düşer bence.
Düşerse alırım o zaman güzel olur :D

Sağol dostum. Sosyal'de seni gördüğümde bu anları hatırlayıp acaba ne yazacak stresini yaşadığımı düşünüp güleceğim :D

Bu arada almak isteyen varsa 16 17 level elmas kırık diş rozetli hesap var elimde ama prime değil. Almak isteyen varsa 25 tl ye veririm. Referansım da var . Gösterebilirim güvenebilirsiniz.

Ben oyunu 2015'te aldım 4 bin saatim var. Prime mıyım ben şimdi nedir bu muhabbet anlamadım? Seçkin hesabım benim rank globaldi yıl başından beri oynamıyorum aydınlatır mısınız?
Prime güncellemesinden önce aldıysanız hiçbir şey değişmiyor sizin için. Sadakat rozeti falan var zaten. Bu, o büyük güncellemeden sonra yani CS ücretsiz olduktan sonra CS'yi ücretsiz oynayan oyuncuları ilgilendiriyor anladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı