CS:GO yeni hesap düşük güven faktörü

Güven faktörü çok ilginç sistem. Oyunu bırakan arkadaşımla girmeyi denediğimizde ilk başta arkadaşa kırmızı güven faktörü uyarısı geldi. Daha sonra düzeldi.

Güven faktörü çok ilginç sistem. Oyunu bırakan arkadaşımla girmeyi denediğimizde ilk başta arkadaşa kırmızı güven faktörü uyarısı geldi. Daha sonra düzeldi.

Bende de şöyle bir durum var. İki farkı Steam hesabım var. Birisine uzun yıllardır girmiyorum ve westeland 2 isimli bir oyuna sahip. Oyunu aile paylaşımı ile main hesabıma bağladım yan hesaptan çıkıp main hesabıma girerken şifre yanlış uyarısı aldım ki unutmuşum 1 senedir otomatik açılıyordu Steam. Şifremi unuttum deyince Steam Guard kaldırmak zorunda kaldım Steam Guard kalktı, şifremi unuttum deyip resetledim. Akşamına da bir rekabetçi atayım dediğimde bir baktım ki arkadaşın ekranında güven faktörü düşük yazıyor. Steam Guard'ı kaldırdığım için pazardan 15 gün ban yemişim üstüne de Steam'de hiçbir fotoğraf, inceleme, vitrin, rehber gibi şeylere beğeni dahi atamıyorum bu ban yüzünden. Güven faktörümün düşmesi canımı sıktı 7 gün kaldı Steam Guard banının kalkmasına umarım güven faktörü yeşile döner.

Döner hocam muhtemelen. Arkadaşım bu sorunu 1 yıl önce yaşamıştı şu an yine yeşil güven faktörü.

Aynen hocam.

Döner hocam muhtemelen. Arkadaşım bu sorunu 1 yıl önce yaşamıştı şu an yine yeşil güven faktörü.

Umarım hocam yani kırmızı faktör illallah ettirdi. 300'ü geçim oyunum var, CS:GO saatim 400, rozetlerim, başarımlarım var ama kırmızı faktörde ya hilecilerle ya da oyunbozanlarla kapışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…