barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar hesabım daha dün yeni seçkin aldım ve bugün 2 maç kazandım. 2. maçın sonunda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir ?
Arkadaşlar hesabım daha dün yeni seçkin aldım ve bugün 2 maç kazandım. 2. maçın sonunda böyle bir hata aldım. Sebebi nedir ?
Çözüm Metin Eren Türkmen 26 Ekim 2022 Yeni hesaplarda ilk 10 maçı atarken 2 galibiyet aldıktan sonra bekleme süresi vermekte.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 26 Ekim 2022 #2 Yeni hesaplarda ilk 10 maçı atarken 2 galibiyet aldıktan sonra bekleme süresi vermekte. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Yeni hesaplarda ilk 10 maçı atarken 2 galibiyet aldıktan sonra bekleme süresi vermekte. Genişletmek için tıkla... Adamlar hile falan demişti. ulan dedim haksız yere ne çabuk ban yedik. Anladım hocam teşekkürler. Bir mantık bulamadım bu sürede. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Yeni hesaplarda ilk 10 maçı atarken 2 galibiyet aldıktan sonra bekleme süresi vermekte. Genişletmek için tıkla... Adamlar hile falan demişti. ulan dedim haksız yere ne çabuk ban yedik. Anladım hocam teşekkürler. Bir mantık bulamadım bu sürede.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 26 Ekim 2022 #4 barisscann34 dedi: Adamlar hile falan demişti. ulan dedim haksız yere ne çabuk ban yedik. Anladım hocam teşekkürler. Bir mantık bulamadım bu sürede. Genişletmek için tıkla... Smurfleri engellemek için timeout atıyor ban yemediniz yani. Artı 0 Eksi
barisscann34 dedi: Adamlar hile falan demişti. ulan dedim haksız yere ne çabuk ban yedik. Anladım hocam teşekkürler. Bir mantık bulamadım bu sürede. Genişletmek için tıkla... Smurfleri engellemek için timeout atıyor ban yemediniz yani.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 26 Ekim 2022 #5 barisscann34 dedi: Adamlar hile falan demişti. ulan dedim haksız yere ne çabuk ban yedik. Anladım hocam teşekkürler. Bir mantık bulamadım bu sürede. Genişletmek için tıkla... Smurflerin önüne geçmek için alınmış bir önlem diyebiliriz. Artı 0 Eksi
barisscann34 dedi: Adamlar hile falan demişti. ulan dedim haksız yere ne çabuk ban yedik. Anladım hocam teşekkürler. Bir mantık bulamadım bu sürede. Genişletmek için tıkla... Smurflerin önüne geçmek için alınmış bir önlem diyebiliriz.
KS KS barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Smurflerin önüne geçmek için alınmış bir önlem diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Timsah Faruk dedi: Smurfleri engellemek için timeout atıyor ban yemediniz yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler, mantıklı gibi. Metin Eren Türkmen dedi: Smurflerin önüne geçmek için alınmış bir önlem diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıyeten bir sorum olacaktı. Unranked girebilir miyim? PC başında olmadığım için deneyemiyorum ondan dolayı buradan soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Smurflerin önüne geçmek için alınmış bir önlem diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Timsah Faruk dedi: Smurfleri engellemek için timeout atıyor ban yemediniz yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler, mantıklı gibi. Metin Eren Türkmen dedi: Smurflerin önüne geçmek için alınmış bir önlem diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıyeten bir sorum olacaktı. Unranked girebilir miyim? PC başında olmadığım için deneyemiyorum ondan dolayı buradan soruyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 26 Ekim 2022 #7 barisscann34 dedi: Hocam ayrıyeten bir sorum olacaktı. Unranked girebilir miyim? PC başında olmadığım için deneyemiyorum ondan dolayı buradan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim hocam, bilgim yok. Artı 0 Eksi
barisscann34 dedi: Hocam ayrıyeten bir sorum olacaktı. Unranked girebilir miyim? PC başında olmadığım için deneyemiyorum ondan dolayı buradan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim hocam, bilgim yok.