CS:GO Yeni Hile Sistemi HestiaNet!

2eggs” adındaki bir genç, CS:GO üzerinde “HestiaNet” adında bir Anti-Hile sistemi yaptı ve daha ilk haftadan 14.000 Kişiyi banladı!

CS:GO ücretsiz oynanabilen bir oyun haline geldiğinden, oyuncular hilecileri daha çok rapor ediyorlar, ancak beraberinde gelen yüksek oyuncu sayısını takip edemeyecekleri için çok da iyi bir sonuç almıyordu. Valve, 2019 boyunca rekor sayıda VAC yasağı yayınladı, ancak bu sorunları doğru şekilde çözmek için hala yapılacak çok iş var.

2eggs, hileleri birkaç saniye içinde belirlemeye yardımcı olan HestiaNet adında bir program oluşturdu. Bu etkileyici program daha bir hafta olmadan 14.000'den fazla hileciyi banladı bile.

2eggs, topluma, sevdiği oyunu oynayan hilecilerin sayısını azaltmak için önemli miktarda çalışma yaptı. 2eggs ayrıca Valve'dan hilecileri tespit etmelerine ve platformdaki güvenlik risklerini belirlemelerine yardımcı oldukları için 12.000 Dolar ($) aldı.

Bir Overwatch davası yapıldığında, HestiaNet programına bildirilir, daha sonra davada kullanılan görüntüleri gözden geçirir, verileri analiz eder ve sonra otomatik olarak karar verir. Valve bir oyuncuyu yasaklarsa / banlamazsa, HestiaNet bunu kaydeder.

Dotesport'tan alınan bir rapora göre, şu ana kadar HestiaNet'in olumlu olarak incelediği 14,782 vakanın 14,515'i% 98.1 başarı oranıyla yasak aldı. Bununla birlikte,% 1.9'luk başarısızlık oranını aldı.

Kaynakça: news.unikrn.com, düzenlenerek yapılmıştır.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce HestiaNet başarılı olabilecek mi?

Son düzenleme:
Keşke yarattı yerine oluşturdu deseydin. Çünkü bir tek Allah yaratır, insan ise yapar.
Ateistsen bilmem.
Yaratmak sadece dini bir terim değildir, lütfen bu konulara dini karıştırmayın. Saygı çerçevesinin dışına çıkılmadıkça istediği kelimeyi kullanabilir.

Valve istese hileye zaten çok yüksek oranda son verirdi. Matchmaking'de çalışan pek çok paralı hile, Faceit, ESEA sunucularında çalışmıyor, sistem birkaç saat bile geçmeden hileciyi banlıyordu. Faceit'in anti-cheat sistemini geçebilen hileler de piyasaya göre daha pahalıya satılıyor. Örneğin Faceit'in sunucuları için kullandığı yazılım için en azından lease alınabilir, para konusunda Valve'a pek dokunacağını sanmıyorum. Pek umrunda değil hileler heriflerin, nedeniyse Faceit, ESEA, vb. sunucularında oynayan oyuncuların da zaten CS:GO oynaması, oyuncu her türlü oyuna giriyor, resmi sunucularda bulunsa da bulunmasa da.

Mantığı da basit, bugün bir müzisyen sırf daha fazla kazanabilmek için tarzını değiştiriyorsa, eski tarzından fazlasıyla uzaklaşması nedeniyle eski dinleyicilerinden tepki alır ama etraflı bakarsak: anlayarak dinleyen dinleyicisininin bir albüm almasındansa, tarz değişimi sonunda iki salak kızın toplamda iki albüm alması daha kârlı geliyor müzisyene.

Metin2'den örnek vereyim: Ben gerçek bir oyuncu olarak hileli insanlarda aynı ortamda oynamak istemiyorum ve oyunu bırakıyorum diyelim ki, ancak hileci olsaydım aynı anda on hesap açıp, her hesabı ayrı sunucularda, aynı anda ayrı ayrı ve kat kat hızlı şekilde kasabilirdim. Bu hileci, oyun geliştiricisi için çok daha önemli, bir gerçek oyuncusunu ve aktif tuttuğu hesabı kaybetti ancak yerine bir hileci ve onun on hesabını koydu.

CS:GO'da da mantık aynı, bot hesaplar basit eğlence odalarında görülebiliyor toplu şekilde. Hesapları açıp bırakıyorlar, rekabetçi maçları oynamaya hazır bir hesap olarak satıyorlar bir süre sonra. Bunlardan bıkan bir oyuncu oyunu bırakır, ama karşılığında istatistiklerde aktif oyuncu olarak görünen 10 bot hesap vardır, şirket için yine daha kârlı.

İstatistik anlamında her zaman avantajlı çıkar şirketler, aktif oyuncu anlamında pek çok oyunun önünde olmak aslında bir prestijdir, reklamdır.

boş muhabbet kendisinin github hesabını inceledim, aynı zamanda bir hile yapımcısı yada editörü, googlea hestianet! yazdığınızda 4. sırada "HestiaNet is a Neural Network based CS:GO Overwatch Case Solver. " adlı bir başlık görürsünüz tıkladığınızda 404 hatası alırsınız, Overwatch Case Solver kaynak kodlarını kendi bilgisayarınızda kullanarak kullanıma erişilebiliyordu. Kısa bir süre içinde hemen kaldırılmış. Sadece csgo hilesi değil Steam illegal kart düşürme programlarının da editörlüğünü yapıyor. Ayyware gibi copy paste csgo hilelerinin editörlüğünü de yapıyor. Bir çok pislik ile iç içeyken valvenin bu adama ödül vermesi komik.

kaynaklarım;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…