CS:GO yeni operasyon gelecek mi?

Aktif harita havuzu değişikliğinden dolayı Blast Paris Major 2023'te Anubis haritası oynanacak, haliyle Anubis hatıra paketleri de olacak. Fakat oyunda hâlâ Anubis Koleksiyonu diye bir koleksiyon yok. Major'den önce bunu getirmeleri lazım. Operasyon içeriği olarak bu koleksiyonu oyuna sürmelerini bekliyorum ama belli olmaz, Valve bu. Bakalım ne olacak.
Bende aynen böyle düşünüyorum, muhtemelen kış indirimlerinden sonra majorden önce gelecek.

Bende öyle düşündüm fakat kış indirimleri sonrası çoğu oyun zam yiyecek gibi duruyor. Operasyon fiyatı çıktığı zamandan sonuna kadar aynı sonuçta.

Oyun alımlarımı sonbahar indirimlerinde yaptım alacağım oyun kalmadı biraz birikmiş bakiye var onları ve üzerini ödeyip operayona katılacağım. Geçen sene olmadı bu sene deneyeceğim. Zam gelsede önemli değil. Ne kadar olabilir ki? 200-300 civarı olsun nasıl olsa parasının bir kısmını çıkarırız.

Kış indirimlerinde oyun almadım operasyona para ayırdım bekliyorum.
Bende öyle ama ben Prime alacağım bu operasyon dedikleri şey Prime ile aynı özelliklerimi taşıyor ücreti filan kaç TL olur? Eğer Prime ile aynı özelliği taşımıyorsa bende biraz para biriktirip ikisini alacağım sanırım.

Ben yanlış hatırlamıyorsam operasyon fiyatı Prime fiyatı ile aynı oluyordu. Dolar 21-22 seviyesine çıkmadıkça da Prime fiyatı değişmez. İnşallah çıkmaz da 250 liraya operasyonu alıp 1000 liraya yakın para kazanırız 🙃
Hocam Prime ile aynı özelliği taşıyorsa sadece operasyon alınır mı? Ben birkaç yerde göz attım Prime ile hemen hemen aynı özelliği taşıyacakmış.

Ben de öyle ama ben Prime alacağım bu operasyon dedikleri şey Prime ile aynı özellikleri mi taşıyor ücreti filan kaç TL olur? Eğer Prime ile aynı özelliği taşımıyorsa bende biraz para biriktirip ikisini alacağım sanırım.

Maalesef operasyon bileti satın almak sizi Prime yapmaz. İkisi ayrı şeyler. Fiyatına gelecek olursak 15 USD'ye denk olur fiyatı, yani şimdi gelse 280 TL olur bileti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı