Kuzenimin bilgisayarında CS:GO'ya girince harita yükleme ekranında kalıyor. Oyun başlıyor W basınca yürüme sesi geliyor ateş edince ateş geliyor ama görüntüde yükleme ekranı kalıyor. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim win11, bu donma sorunu yanısıra hotspot açtığım zaman bilgisayardan, bilgisayar internetten de kopuyordu. Sonra son güncellemeyi sildim "wusa /uninstall /kb:5014697" hem hotspot sıkıntım çözüldü hem de cs go'daki donma ortadan kalktı. Güncellemeyle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama sonuçta sorunum çözüldü.
Sistemim Windows 11, bu donma sorunu yanı sıra hotspot açtığım zaman bilgisayardan, bilgisayar internetten de kopuyordu. Sonra son güncellemeyi sildim "wusa /uninstall /kb: 5014697" hem hotspot sıkıntım çözüldü hem de CS:GO'daki donma ortadan kalktı. Güncellemeyle bir ilgisi var mı bilmiyorum ama sonuçta sorunum çözüldü.
Steam'de CS:GO'ya sağ tıklayıp özellikler kısmına gelince orada başlatma seçenekleri diye bir satır var.
O satıra bir kod yapıştırdık internetten bulduğumuz bir kod. Sonrasında düzeldi. Ama kodu hatırlamıyorum uzun bir satır koddu.