Emir Küpoğlu Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 147 Çözümler 2 19 Temmuz 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi CS:GO oyunu bilgisayarımda yüklü fakat Steam'de öyle gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2019
Başlıkta da belirttiğim gibi CS:GO oyunu bilgisayarımda yüklü fakat Steam'de öyle gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm 1 1 166079 19 Temmuz 2019 Bağlantıdan CS:GO için güncel appmanifest dosyasını indir. Aşağıdaki konuma appmanifest dosyasını at. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps Oyun kütüphanede gözükecektir. Dosya doğrulaması yaptıktan sonra çalıştırmayı dene. Steam Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama
Bağlantıdan CS:GO için güncel appmanifest dosyasını indir. Aşağıdaki konuma appmanifest dosyasını at. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps Oyun kütüphanede gözükecektir. Dosya doğrulaması yaptıktan sonra çalıştırmayı dene. Steam Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama
zirvesahibi Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Temmuz 2019 #2 Yeniden yüklemekten başka çare yok. Artı 0 Eksi
KS KS Emir Küpoğlu Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 147 Çözümler 2 19 Temmuz 2019 #3 zirvesahibi dedi: Yeniden yüklemekten başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde gördüm appmanifest diye bir şey vardı onu biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
zirvesahibi dedi: Yeniden yüklemekten başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde gördüm appmanifest diye bir şey vardı onu biliyor musunuz?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 19 Temmuz 2019 #4 Bağlantıdan CS:GO için güncel appmanifest dosyasını indir. Aşağıdaki konuma appmanifest dosyasını at. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps Oyun kütüphanede gözükecektir. Dosya doğrulaması yaptıktan sonra çalıştırmayı dene. Steam Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama Artı 0 Eksi Çözüm
Bağlantıdan CS:GO için güncel appmanifest dosyasını indir. Aşağıdaki konuma appmanifest dosyasını at. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps Oyun kütüphanede gözükecektir. Dosya doğrulaması yaptıktan sonra çalıştırmayı dene. Steam Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama
KS KS Emir Küpoğlu Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 147 Çözümler 2 19 Temmuz 2019 #5 166079 dedi: Bağlantıdan CS:GO için güncel appmanifest dosyasını indir. Aşağıdaki konuma appmanifest dosyasını at. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps Oyun kütüphanede gözükecektir. Dosya doğrulaması yaptıktan sonra çalıştırmayı dene. Steam Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hallettim sayenizde. Son düzenleme: 19 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
166079 dedi: Bağlantıdan CS:GO için güncel appmanifest dosyasını indir. Aşağıdaki konuma appmanifest dosyasını at. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps Oyun kütüphanede gözükecektir. Dosya doğrulaması yaptıktan sonra çalıştırmayı dene. Steam Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrulama Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hallettim sayenizde.