Merhaba arkadaşlar CS:GO'da FPS'im 300'ün altına düşmemesine rağmen oyunum ara ara 15 20 saniyede bir takılıyor. Bu durum beni oyundan son derece soğuttu oynanılmaz hale geldi. Bu sorunun çözümü var mıdır? Yüksek FPS almasına rağmen aynı sorunu yaşayan var mı? Bazı arkadaşlarım sistemimin darboğaz yaptığını ekran kartımın işlemcime göre yetersiz kaldığını söyledi. Bu konuya bir açıklık getirip sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İşlemciniz İngiltere prensi fakat ekran kartınıza göre çok farkı var. Ekran kartı yetersiz kalıyor olabilir, CS:GO aslında işlemci odaklı bir oyun neden kasıyor anlamadım.
Takılma dediğiniz olay genelde SSD ve HDD (oyun hangi yerde yüklüyse) yüzünden oluyor. Bu da bir ihtimal. İnternette veya forumda araştırabilirsiniz.
İşlemciniz İngiltere prensi fakat ekran kartınıza göre çok farkı var. Ekran kartı yetersiz kalıyor olabilir, CS:GO aslında işlemci odaklı bir oyun neden kasıyor anlamadım.
Takılma dediğiniz olay genelde SSD ve HDD (oyun hangi yerde yüklüyse) yüzünden oluyor. Bu da bir ihtimal. İnternette veya forumda araştırabilirsiniz.
1070 mi CS:GO'ya yetmiyor ? Bu tarz sorunlar genelde disk kaynaklı olur, HDD'niz kornik sorunlu ama SSD'niz sorunlu mudur bilmiyorum. Hard Disk Sentinel ile iki diskin de sağlık durumuna, CrystalDiskMark ile yine iki diskin hızına bir bakın.
@Teknocuk@463895@picl raknhocam hard disk sentinel ile baktım ssd sağlık %85 sıcaklık 35 derece normal hard diskimin sağlığı %9 sıcaklıgı 35 derece çıktı
@Teknocuk@463895@picl raknhocam hard disk sentinel ile baktım ssd sağlık %85 sıcaklık 35 derece normal hard diskimin sağlığı %9 sıcaklıgı 35 derece çıktı