CS:GO yüksek ping dalgalanması

Evet hocam doğru söylüyor eklemeyapmak istiyorum ne kadar yüksek değer yazarsan o kadar hızlı maç bulur ama ping çıkarır ama ne kadar düşük yaparsan o kadar yavaş bulur ve pingin olmaz o yüzden o değeri 60-80 arası bir değer yapmanızı tavsiye ediyorum.
Bir yerlerden hatırladım bu olayı hocam. Konsoldan yapılıyordu değil mi?

Hocam o nedir? Bilmiyorum ne yazık ki :).

Konsola girdiğiniz zaman MM_DEDICATED_SEARCH_MAXPING kodunu yazdığınızda sağ tarafta yazan rakam kabul edilebilir Max ping oranıdır. Oradan bakabilirsiniz. Ya da ayarlara girdiğiniz zaman "oyun" seçeneğinde ilk sıralarda görünür.

"Mm_dedicated_search_maxping" bu komudu oyun konsolundan yazarsan belli bir sayı değeri çıkacak bunun 90 altı olduğundan
Emin ol, onun dışında telefonla paylaştırdığın için 80-100 arası seyretmesi normal. Onun dışındaki dalgalanmalar mobil verinin dengesizliğiden kaynaklı olabilir.

"Mm_dedicated_search_maxping" bu komudu oyun konsolundan yazarsan belli bir sayı değeri çıkacak bunun 90 altı olduğundan.
Emin ol, onun dışında telefonla paylaştırdığın için 80-100 arası seyretmesi normal. Onun dışındaki dalgalanmalar mobil verinin dengesizliğiden kaynaklı olabilir.

Hocam telefon evdeki Wi-Fi'a bağlı, oradan paylaştırıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı