teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 19 Temmuz 2020 #11 Recoo dedi: Anladım da ülkenin de durumu belli internet altyapısı 0 ekonomi çok iyi yeğen. Her şey ithal. Keşke internet de ithal etsek hem daha hızlı hemde uygun fıyatlı olur. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında en kötüsü 100' den başlıyor benim gördüğüm, Coğrafya kaderdir. Bu sözü çok seviyorum cidden.
Recoo dedi: Anladım da ülkenin de durumu belli internet altyapısı 0 ekonomi çok iyi yeğen. Her şey ithal. Keşke internet de ithal etsek hem daha hızlı hemde uygun fıyatlı olur. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında en kötüsü 100' den başlıyor benim gördüğüm, Coğrafya kaderdir. Bu sözü çok seviyorum cidden.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Temmuz 2020 #12 teknomi4 dedi: Yurt dışında en kötüsü 100' den başlıyor benim gördüğüm, Coğrafya kaderdir. Bu sözü çok seviyorum cidden. Genişletmek için tıkla... En kötüsü dediğin bu telekom dan iyidir. Zaten sövmekten ve bela okumaktan başka çare yok. Evet 300-500 ping arasında oynadım ve sonuç galibiyet. Son düzenleme: 19 Temmuz 2020
teknomi4 dedi: Yurt dışında en kötüsü 100' den başlıyor benim gördüğüm, Coğrafya kaderdir. Bu sözü çok seviyorum cidden. Genişletmek için tıkla... En kötüsü dediğin bu telekom dan iyidir. Zaten sövmekten ve bela okumaktan başka çare yok. Evet 300-500 ping arasında oynadım ve sonuç galibiyet.