CS:GO yüksek ping sorunu

ardacantopal

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,

Son birkaç haftadır CS:GO'da 200 300 arası pıng alıyorumç 25 Mbps ınternetım olmasına ragmen. Modemı reslıyorum pıng duzelıyor ama 2 3 dakika sonra pıng yıne 200 300 fırlıyor. Teledunya musterı hızmetlerını aradım sınyallerımın normal gorunuyor dedı bızden kaynaklı degıldır dedı yetkılı. Virus programıyla vırus taraması yaptım vırus de yok. CS:GO'yu sılıp tekrar kurdum aynı sorun devam edıyor. Yardımlarınızı beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba,

Son birkaç haftadır CS:GO'da 200 300 arası pıng alıyorumç 25 Mbps ınternetım olmasına ragmen. Modemı reslıyorum pıng duzelıyor ama 2 3 dakika sonra pıng yıne 200 300 fırlıyor. Teledunya musterı hızmetlerını aradım sınyallerımın normal gorunuyor dedı bızden kaynaklı degıldır dedı yetkılı. Virus programıyla vırus taraması yaptım vırus de yok. CS:GO'yu sılıp tekrar kurdum aynı sorun devam edıyor. Yardımlarınızı beklıyorum.
25Mbps ile pingin ilgisi yok. Ping gecikme süresidir. Bazen serverlarda yoğunluk olabiliyor. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçiniz. Israrlı olun veya havuzunuzu değiştirsinler.

25Mbps ile pingin ilgisi yok. Ping gecikme süresidir. Bazen serverlarda yoğunluk olabiliyor. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçiniz. Israrlı olun veya havuzunuzu değiştirsinler.

Sorun abimin telefonundan kaynaklı. Wi-Fi baglantısını kestıgımde pıng dusuyor actıgımda tekrar yukselıyor. Benım telefonu kesınce pıng yıne dusmuyor ve de teledunyayı aradım. Degısmelerını ıstedım bana adres cubuğuna rakamlar yazdırdılar. Kendı panellerıne gırıs yaptırıp kablosuzlar bolumunden kontrol kanalım otomatık secılıyken 1 yaptırdı, sorun halloldu sanırım.

Wi-Fi'de oynuyorsan pingin oluyor yani, bende öyleydi. Sonra kabloyla oynamaya başladım sabit 70, en fazla 100. Kabloyla oynamanı tavsiye ederim.

Wi-Fi'de oynuyorsan pingin oluyor yani, bende öyleydi. Sonra kabloyla oynamaya başladım sabit 70, en fazla 100. Kabloyla oynamanı tavsiye ederim.

Dostum zaten ethernet baglantısıyla oynuyorum. Kontrol kanal numaramı duzelttırdım oldu. Tesekkurler yanıtınız ıcın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı