CS:GO zam alır mı?

Umarım zam gelmez demekten başka yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Kur güncellemesi dediğiniz gibi 300 TL olarak mı olur?

Muhtemelen, öyle olacağını düşünüyorum. 15$ ya da 15€ o civarlarda ediyor.

Yakın zamanda bir oyuncu bilgisayarı almak istiyorum laptop olarak CS:GO birinci önceliğim olacak şimdiden o paraya şunu al bunu al RDR2 al demeyin çoğunlukla tüm oyunlar var sadece CS:GO yok ve zam alma ihtimali var mı? Aynı şekilde Witcher 3 GTA 5 gibi oyunlar için de.

Şu an da GTA 5 indirimde ancak paramın olmadığı döneme denk geldi maalesef :(

CS:GO zam alabilir kanka, almayı düşünüyorsan al bence. GTA 5 ve Witcher'lar için de zam alma ihtimalini çok yüksek görüyorum. Çünkü GTA Trilogy ilk çıktığı fiyatın 2 katı ile Steam'e geldi yani bu zamlardan sonra Rockstar oyunlarına zam gelme ihtimalini çok yüksek görüyorum. En son AC Valhalla Steam'e diğer AC oyunlarından çok daha yüksek fiyata geldikten sonra diğer Ubisoft oyunların fiyatlarına da ciddi oranda zam geldi. Witcher ve Cyberpunk'da bunca zamlara rağmen hala zamlanmadı, çok uygun fiyatlara satılıyor. Diğer oyunlara gelen zamlardan sonra bu oyunların bu fiyatlarda kalacağını hiç zannetmiyorum.

CS:GO zam alabilir kanka, almayı düşünüyorsan al bence. GTA 5 ve Witcher'lar için de zam alma ihtimalini çok yüksek görüyorum. Çünkü GTA Trilogy ilk çıktığı fiyatın 2 katı ile Steam'e geldi yani bu zamlardan sonra Rockstar oyunlarına zam gelme ihtimalini çok yüksek görüyorum. En son AC Valhalla Steam'e diğer AC oyunlarından çok daha yüksek fiyata geldikten sonra diğer Ubisoft oyunların fiyatlarına da ciddi oranda zam geldi. Witcher ve Cyberpunk'da bunca zamlara rağmen hala zamlanmadı, çok uygun fiyatlara satılıyor. Diğer oyunlara gelen zamlardan sonra bu oyunların bu fiyatlarda kalacağını hiç zannetmiyorum.

Ulan bilgisayar yok oyunlar bedava neredeyse bilgisayar alacağız fiyatlar tavan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı