DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 836 Çözümler 18 13 Nisan 2023 #1 1280x1024 oynadığımda siyah barlar çıkıyor. Siyah barları nasıl kaldırabilirim? NVIDIA ekran kartım var.
1280x1024 oynadığımda siyah barlar çıkıyor. Siyah barları nasıl kaldırabilirim? NVIDIA ekran kartım var.
Çözüm Berkay Kiraz 13 Nisan 2023 Nvidia Denetim masasından masaüstü ayarlarından En Boy Oranı Koru Seçeneğini Tam Ekran seçeneğine çevir.
Nvidia Denetim masasından masaüstü ayarlarından En Boy Oranı Koru Seçeneğini Tam Ekran seçeneğine çevir.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 13 Nisan 2023 #2 Nvidia Denetim masasından masaüstü ayarlarından En Boy Oranı Koru Seçeneğini Tam Ekran seçeneğine çevir. Artı 0 Eksi Çözüm
Nvidia Denetim masasından masaüstü ayarlarından En Boy Oranı Koru Seçeneğini Tam Ekran seçeneğine çevir.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 13 Nisan 2023 #3 Lobi içerisindeyken kaldırmanın bir yolu yok (benim bildiğim kadarı ile) oyun içinde siyah barlar çıkıyorsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Lobi içerisindeyken kaldırmanın bir yolu yok (benim bildiğim kadarı ile) oyun içinde siyah barlar çıkıyorsa: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 13 Nisan 2023 #4 Nvidia Denetim Masasına gir, masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla bölümü var orada en boy yerine tam ekranı seç. Artı 0 Eksi
Nvidia Denetim Masasına gir, masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla bölümü var orada en boy yerine tam ekranı seç.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #5 Intel kullanıyorsanız, intel grafikleri kontrol merkezinden bilgisayarınızın çözünürlüğünü oyuna girmeden önce oyunda oynadığınız çözünürlüğe yakın fakat aynı olmayan bir ayara getirmek sorununuzu çözecektir. Artı 0 Eksi
Intel kullanıyorsanız, intel grafikleri kontrol merkezinden bilgisayarınızın çözünürlüğünü oyuna girmeden önce oyunda oynadığınız çözünürlüğe yakın fakat aynı olmayan bir ayara getirmek sorununuzu çözecektir.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #6 Yukarıdakileri deneyip de olmadıysa CS: GO'nun başlatma kodlarına "-stretchaspect" yaz. Artı 0 Eksi
KS KS DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 836 Çözümler 18 13 Nisan 2023 #7 Rediph dedi: NVIDIA Denetim Masası'na gir, masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla bölümü var orada en boy yerine tam ekranı seç. Genişletmek için tıkla... Bu kısım değil mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 53 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
Rediph dedi: NVIDIA Denetim Masası'na gir, masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla bölümü var orada en boy yerine tam ekranı seç. Genişletmek için tıkla... Bu kısım değil mi?
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 13 Nisan 2023 #8 DarylDixon0 dedi: Bu kısım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 13 Nisan 2023 #9 DarylDixon0 dedi: Bu kısım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu kısımdan kaldırmayı deneyebilirsiniz fakat lobidemi yoksa maçta ikenmi siyah ekran çıkıyor? Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Bu kısım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu kısımdan kaldırmayı deneyebilirsiniz fakat lobidemi yoksa maçta ikenmi siyah ekran çıkıyor?
KS KS DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 836 Çözümler 18 13 Nisan 2023 #10 Astar0 dedi: Evet bu kısımdan kaldırmayı deneyebilirsiniz fakat lobidemi yoksa maçta ikenmi siyah ekran çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu açtığım gibi her zaman sağlarda siyah barlar vardı bunu tam ekrana aldım düzeldi. Artı 0 Eksi
Astar0 dedi: Evet bu kısımdan kaldırmayı deneyebilirsiniz fakat lobidemi yoksa maçta ikenmi siyah ekran çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu açtığım gibi her zaman sağlarda siyah barlar vardı bunu tam ekrana aldım düzeldi.