Arkadaşlar bu sorun disk %100 olmaya başladıktan sonra olmaya başladı. Son 2 gündür yani, ama LoL'de FPS 150 alırken hala 150 alıyorum. CS:GO'da neden FPS bu kadar düştü cevaplar mısınız?
Bazen 70 FPS alıyorum cogunlukla 40 50 FPS bazen 10 FPS.
Arkadaşlar bu sorun disk %100 olmaya başladıktan sonra olmaya başladı. Son 2 gündür yani, ama LoL'de FPS 150 alırken hala 150 alıyorum. CS:GO'da neden FPS bu kadar düştü cevaplar mısınız?
Bazen 70 FPS alıyorum cogunlukla 40 50 FPS bazen 10 FPS.
CS:GO oynarken diskinizi sağlamca kullanır. Diskiniz okuma yazma hızı yüksek olmalı. HDD'de oynuyorsanız normal kabul edilebilir. Ya da SSD'nizin okuma yazma hızı düşüktür.
2 Gun oncesıne kadar 150 FPS alırken neden bırden 30 FPS aldıgımı anlamıs degılım gunnceleme vs gelmedı daha ne kadar yardımcı olabılırım bılmıyorum diğer oyunlarda FPS aynı ıken CS:GO'da nasıl bırden bu kadar FPS azaldı
CS:GO oynarken diskinizi sağlamca kullanır. Diskiniz okuma yazma hızı yüksek olmalı. HDD'de oynuyorsanız normaldir. Yada ssdnizin okuma yazma hızı düşüktür.
Yani SSD aldığımda bu sorun cozulebılırmı yenı olustu fakat bu sorun eskıden de aynı harddısktı ama %100 oldugunu yenı fark ettım eskıden de aynı yuzdede olabılır
2 Gun oncesıne kadar 150 FPS alırken neden bırden 30 FPS aldıgımı anlamıs degılım gunnceleme vs gelmedı daha ne kadar yardımcı olabılırım bılmıyorum diğer oyunlarda FPS aynı ıken CS:GO'da nasıl bırden bu kadar FPS azaldı.
CCleaner'ın temel görevi, bilgisayardaki gereksiz dosyaları temizlemek ve kayıt defterindeki hataları gidermektir. Bunlara ek olarak disk temizleme, program kaldırma, tarayıcı eklentilerini yönetme, başlangıç yazılımlarını yönetme gibi ek...