CS:GO'da 200 FPS için sistem toplama

İşlemci olarak AMD Athlon X4 880K Soket FM2+ 4.0GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci | ITOPYA

Kasa olarak Aerocool Cylon RGB Akrilik Panel USB 3.0 Siyah ATX Kasa Fiyatı

Psu olarak FSP 500W 80+ Aktif PFC Güç Kaynağı (500-60AHBC) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri

Tercih ederseniz emin olun çok güzel bir performans alacaksınız. Sisteminizdeki tek sıkıntı şuan işlemciniz, ve PSU'nuz. Bunları düzelttikten sonra kalan para da cebinizde kalır:)


Buyrun:)
 
Eğer sen bir kere CS:GO'yu yüksek ayarlarda oynuyorsan hata yapıyorsun. Profesyonel oyuncularda düşükte oynuyor en yükseğe evrensel gölge kalitesini al (dust 2 midde adam gelmeden gölgesini görmek için falan). Bide oyunum minecraft'a benzemesin diyosan keskinliği yumuşatmayı açarsın x4 e verirsin. Model detaıyınıda hadi yüksek yap. Efekt deyaylarını en düşük yap mesela molotof attın dumandan adam gözükmez. 1920x1080 çözünürlük kullanıyorsan eğer onuda illa 16:9 da kullanacaksan 1366x768 yap.Eğer bıçağın falan varsa shader detayınıda çok yüksek yap (güneşte parlamasını sağlar). Ben 200-300 fps alsamda hep 60'a sabitlerim,çok takılma bu fps şeylerine paranda cebinde kalsın. İlla harcicağım diyorsan da ekipman falan al yok onlarda var diyorsan ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunabilirsin. İyi oyunlar.
Oyununu akıcı bir şekilde oynayabiliyorsan sıkıntı yok.Eğer söylediklerim sana saçma,boş gelmiş ve ya gereksiz gelmişte şimdiden özür diliyorum.
Öncelikle yorumların için teşekkür ederim. 144 hz monitor var 60hz değil, FPS bunun altına düştüğü zaman ekranda yirtilmalar ve drop giriyor tam verim vermiyor ekran kendisi için 4:3 1024×768 ve Low'da oynuyorum bunla beraber rekabetcide 80/120 arası alıyorum FPS'i.
Oyun içi ayarlar.
Dediğiniz ayarlar da oyun fazla donma yapıyor FPS'te oynama olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim amacım paranı boşa harcamaman. Ben donanım konusunda bilgili biri değilim. CS:GO'nun başlatma seçeneklerini neler yazman gerektiğini sonra nvdia denetim masasıdan neler yapman gerektiğini biliyor musun? Belki denemişsindir ama eğer denemediysen seve seve sana yardımcı olurum.
Ben senin tüm ayarlaı yüksekte oynadğını sanıyordum. Şahsen benim sistemimde çok ahım şahım bir sistem değil ama yinede iyi bende ayarların hepsini çok düşükte oynuyorum.
Evet ayarları yaptım ama siz de bildiklerinizi paylasirsaniz fotograflayarak belki yanlisliklarimiz varsa duzeltebiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı