CS:GO'da 300 FPS için sistem toplama

• Konuyu başlatan LiRR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 11.143

LiRR

Decapat
Merhaba. CS:GO için sistem topladım sizce bu parçalar ile 300 FPS rahat oynanır mı? Fotoğraftaki parçaları almayı düşünüyorum fakat donanım konusundan pek anlamadığım için uyumlu değildir diye korkuyorum :D Uyumlu değilse başka parça önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
(Elimde 1 TB HDD bulunduğu için HDD almayı düşünmüyorum)
PC2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Neden 300 FPS :kararsız: Monitörün ne kadar Hz desteklerde o kadar FPS alırsın yani.

Neden 300 FPS :kararsız: Monitörün ne kadar Hz desteklerde o kadar FPS alırsın yani.

Çoğu insan öyle düşünüyor fakat 144 FPS sabit 300 FPS ve 400 arasında akıcılık arasında çok fark var. İnsan başta 144 Hz zaten 144 sabit fark olmaz diye düşünüyor ama mouse bile daha akıcı geliyor 300 FPS oynarken.
Amacınız FPS'i 300'e sabitlemekse Intel sistem toplayın.

Intel AMD'ye göre biraz daha pahalı diye biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın donanımdan pek anlamıyorum :( Bu topladığım sistem bana istediklerimi verir mi ?

FPS olayı çok karıştırılıyor MOBA oyunlarında monitör Hz si 60'sa 60'dan yukarısı fark etmiyor ama CS:GO da öyle değil. Oyun türleri arasında değişkenlik gösteriyor. Benim ekran 1080P 60Hz açıyorum LOL'u 60FPS oynuyorum sonra 144'e sabitleyip oynuyorum değişen bir şey yok. Eğer monitörüm 144Hz olsaydı o zaman onu hissederdim lakin CS:GO yu açsam ekran 60Hz olsa bile 300FPS alsam işte o çok net hissedilir. Sıkıntı bu değil zaten FPS; ekran Hz sini aşınca görüntü kusursuz gelmiyor sadece akıcılığı hissediyorsun. FPS oyunlarında FPS, Hz dinlemez. O muhabbet MOBA oyunlarında oluyor.

Vermez, R5 2600X , GTX 1080 kullanıyorum ve O.C yaptım yine stabil FPS alamıyorum, 1080P ve altı oynayacaksan İntel al geç.

300 FPS aldığın olur ama kesinlikle stabil olmaz hele CS'de mümkün değil. Bende Competitive oyuncusuyum ve sistemi 3 ay önce topladım eğer baştan toplama şansım olsaydı gerekirse 1080 i 1070 yapar işlemciyi İ7 7700 yada İ5 8600 seçerdim. Konuma bakabilirsin.
R5 2600X GTX 1080

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı