CS:GO'da 300₺ ile ne alınır?

Wildshines

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel® Pentium® CPU N3710 @ 1.60 GHz
RAM: Samsung M471B5674EB0-YK0 2×2 GB SODIMM DDR3 @ 1600 MHz
Grafik Kartı: Intel® HD Graphics 405
Depolama: Longline SSD 120 GB
Merhaba. Aslında bütçenin büyük bir kısmıyla birden fazla skin almak istiyorum. Ama artan parayla kapsül de almayı düşünebilirim.

(Not: Seçkin hesaba sahibim.)

(Düzenleme: Bütçeyi zorlarsam 355₺ yapabilirim.)

Son düzenleme:
Factory new ucuz skinlerden alabilirsin. AWP Worm God
USP-S Desert Tactical
kalanlarla Factory New tüm silahlara skin çekebilirsin.

Factory new ucuz skinlerden alabilirsin. AWP Worm God
USP-S Desert Tactical
kalanlarla Factory New tüm silahlara skin çekebilirsin.
Factory new hiç değmez bence. En iyi az aşınmış iyidir. Bazı skinlerin görevde kullanılmışları bile çok iyi görünebiliyor.

Merhaba. Aslında bütçenin büyük bir kısmıyla birden fazla skin almak istiyorum. Ama artan parayla kapsül de almayı düşünebilirim.

Yatırım mı oynamak için mi? Oynuyorsanız hangi silahlarla oynuyorsunuz?

Yatırım mı oynamak için mi? Oynuyorsanız hangi silahlarla oynuyorsunuz?

Aslında oynamak için ama CS2 çıktığında değer kazanırsa satmayı düşünebilirim.

Paris majoru bitimi fiyatı düşen kapsülleri alıp CS2 çıktığını artan talepte fiyatı yükselen bu kapsülleri satabilirsin. Bunun için internette alatan bir sürü kanal var örnek vermek gerekirse Levia.

Aslında oynamak için ama CS2 çıktığında değer kazanırsa satmayı düşünebilirim.
O zaman AK, M4, USP ya da AWP gibi bir silah almanız lazım. O bütçede AWP atheris az aşınmış 130 TL, bir adet AK simsiyah görevde kullanılmış 70 TL, M4A4 Diş perisi görevde kullanılmış 95 TL olabilir. Ya da arkadaşların dediği gibi, kapsül tutabilirsiniz.

Bana kalırsa major bitince kapsül alabilirsin. CS2 de satarsın.(Not: Yatırım tavsiyesi değildir.)

USP, M4, AK, Glock, P250, P90 için 450 TL'ye kadar hangi skinleri önerirsiniz?

Cs2 ye yatırım yapacaksınız kesinlikle sticker ve kapsül almanızı öneririm, eğer dediğimi yapacaksınız söylerim bir kaç tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…