CS:GO'da 300₺ ile ne alınır?

Paris majoru bitimi fiyatı düşen kapsülleri alıp CS2 çıktığını artan talepte fiyatı yükselen bu kapsülleri satabilirsin. Bunun için internette alatan bir sürü kanal var örnek vermek gerekirse levia.

Bana kalırsa major bitince kapsül alabilirsin. CS2 de satarsın.(not: Yatırım tavsiyesi değildir.)

CS2'ye yatırım yapacaksınız kesinlikle sticker ve kapsül almanızı öneririm, eğer dediğimi yapacaksınız söylerim birkaç tane.

Evet dediğiniz gibi Paris 2023 Major sonlarına doğru %75 indirimle kapsül almayı düşünüyorum.
Ama bana skin önermeniz daha iyi olur. Konuda dediğim gibi: Paranın büyük bir kısmıyla skin, küçük bir kısmıyla kapsül alacağım.

Düzenleme: 300₺ ile skin, geri kalan 50₺ ile Paris 2023 Major sonuna doğru %75 indirimle kapsül almaya karar verdim.

Yerinde olsam skinleri görevde kullanılmış olarak alırdım. Az aşınmış ile çok aman aman bir farkı yok.
USP için Tork, keleş için Savaş Faresi, M4A1-S için Karabasan skinlerini öneririm.

USP, M4, AK, Glock, P250, P90 için 450 TL'ye kadar hangi skinleri önerirsiniz?
USP Cyrex(40-80 TL), M4 Tooth Fairy ya da Spider Lily(40-100 TL), AK Legion of Anubis (240-300 TL ), Glock 18 Royal Legion (40 TL), P250 Wingshot (25-50TL)

Skinlerin çoğu görevde kullanılmış olarak hesapladım. Kötü gözükmüyorlar genel olarak bu skinler. Tabii ki farklı skinlerle kombinlenebilir. USP cyrex yerine torque alınıp m4 e daha çok yatırım yapılabilir gibi.

USP Cyrex(40-80 TL), M4 Tooth Fairy ya da Spider Lily(40-100 TL), AK Legion of Anubis (240-300 TL ), Glock 18 Royal Legion (40 TL), P250 Wingshot (25-50TL)

Skinlerin çoğu görevde kullanılmış olarak hesapladım. Kötü gözükmüyorlar genel olarak bu skinler. Tabii ki farklı skinlerle kombinlenebilir. USP cyrex yerine torque alınıp m4 e daha çok yatırım yapılabilir gibi.
P250 almayıp USP'de Cortex almak mantıklı olur mu sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı