L logar Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 50 15 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, CS:GO oynarken bir sorunum var. 4:3 yaptığımda siyah barlar var. Normalde Intel'den uygulama ayarlarını geçersiz kıl deyince oluyordu, bende yeni sürümü var. Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar, CS:GO oynarken bir sorunum var. 4:3 yaptığımda siyah barlar var. Normalde Intel'den uygulama ayarlarını geçersiz kıl deyince oluyordu, bende yeni sürümü var. Yardım eder misiniz?
catfood Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 3 Yer Coruscant, Empire Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Webmaster, Modder - Cyberpunk 2077 & Titanfall 2 & Battlefront 2 15 Ekim 2020 #2 Oyunda görüntü ayarlarında bunun için bir seçenek var artık. İlla harici ekran kartı yazılımıyla yapmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
Oyunda görüntü ayarlarında bunun için bir seçenek var artık. İlla harici ekran kartı yazılımıyla yapmanıza gerek yok.
KS KS L logar Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 50 15 Ekim 2020 #3 catfood dedi: Oyunda görüntü ayarlarında bunun için bir seçenek var artık. İlla harici ekran kartı yazılımıyla yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam Artı 0 Eksi
catfood dedi: Oyunda görüntü ayarlarında bunun için bir seçenek var artık. İlla harici ekran kartı yazılımıyla yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 15 Ekim 2020 #4 Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.980 Makaleler 4 Çözümler 48 15 Ekim 2020 #5 Ölçeklendirmeyi kapatıp deneyin. Ya da ölçeklendirmeyi tam ekran yapın. Artı 0 Eksi
KS KS L logar Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 50 15 Ekim 2020 #6 TÇB dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... MX 150 Artı 0 Eksi
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.980 Makaleler 4 Çözümler 48 15 Ekim 2020 #7 logar dedi: MX 150 Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masasına gelin, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla'ya gelin. Ölçeklendirmeyi "Tam ekran" yapın. Artı 0 Eksi
logar dedi: MX 150 Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masasına gelin, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla'ya gelin. Ölçeklendirmeyi "Tam ekran" yapın.
KS KS L logar Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 50 15 Ekim 2020 #8 Shinsai dedi: NVIDIA Denetim Masasına gelin, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla'ya gelin. Ölçeklendirmeyi "Tam ekran" yapın. Genişletmek için tıkla... diz üstü kullanıyorum ve nerde catfood dedi: Oyunda görüntü ayarlarında bunun için bir seçenek var artık. İlla harici ekran kartı yazılımıyla yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... cevap veririmisin nerden Artı 0 Eksi
Shinsai dedi: NVIDIA Denetim Masasına gelin, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla'ya gelin. Ölçeklendirmeyi "Tam ekran" yapın. Genişletmek için tıkla... diz üstü kullanıyorum ve nerde catfood dedi: Oyunda görüntü ayarlarında bunun için bir seçenek var artık. İlla harici ekran kartı yazılımıyla yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... cevap veririmisin nerden
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 15 Ekim 2020 #9 logar dedi: MX 150 Genişletmek için tıkla... logar dedi: dizüstü kullanıyorum ve nerede? cevap verir misin nereden? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
logar dedi: MX 150 Genişletmek için tıkla... logar dedi: dizüstü kullanıyorum ve nerede? cevap verir misin nereden? Genişletmek için tıkla...
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.980 Makaleler 4 Çözümler 48 15 Ekim 2020 #10 logar dedi: diz üstü kullanıyorum ve nerde Genişletmek için tıkla... Masaüstüne gelin, sağ tıka basın Artı 0 Eksi
logar dedi: diz üstü kullanıyorum ve nerde Genişletmek için tıkla... Masaüstüne gelin, sağ tıka basın