CS:GO'da 80-100 ms var normal mi?

theumtkyd

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO oynuyorum. Var değerleri bir anda 5-20'den 75-100 kere fırlıyor normal midir? Pingim de 100-150'den 300-500'e fırlıyor. Şimdi oldu bu olay her zaman olmuyor.

Kablosuz bağlantı olduğu için böyle anlık sorun olması normal imkan varsa kablolu bağlantı kurmaya çalışın. Ek olarak hız testi yapın bir değerler çok düşük çıkarsa bir arıza kaydı açın.

Kablosuz bağlantı olduğu için böyle anlık sorun olması normal imkan varsa kablolu bağlantı kurmaya çalışın. Ek olarak hız testi yapın bir değerler çok düşük çıkarsa bir arıza kaydı açın.
Hocam sistem 12 yıllık falan. Telefondan yaptığımda 20 mbps civarı çıkıyor. (İnternetim 24 olması lazım doğru yani) bilgisayardan yapınca 10 un üstüne çıkmıyor 6-8 arası geziniyor.

Ha bir de modem oturma odasında bilgisayar odamda. Annem koridordan kablo gitmesini istemediği için kablosuz bağladım. Annem istese tabii ben de kablolu bağlarım.

Pardon hocam önceden sorguladığımda internette bir sorun varmış demek ki. Şimdi tekrar sorguladım 24.10 mbps doğru yani. İnternetle ilgili sorun gözükmüyor.

Son düzenleme:
Hocam sistem 12 yıllık falan. Telefondan yaptığımda 20 Mbps civarı çıkıyor. (internetim 24 olması lazım doğru yani) bilgisayardan yapınca 10'un üstüne çıkmıyor 6-8 arası geziniyor.

Ha bir de modem oturma odasında bilgisayar odamda. Annem koridordan kablo gitmesini istemediği için kablosuz bağladım. Annem istese tabii ben de kablolu bağlarım.

Pardon hocam önceden sorguladığımda internette bir sorun varmış demek ki. Şimdi tekrar sorguladım 24.10 Mbps doğru yani. İnternetle ilgili sorun gözükmüyor.

Dediğim gibi kablosuz bağlantı olunca bu gibi sorunların olması olası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı