Ben de iki oyunu da baya süredir oynuyorum ve aim mantığına ve tutma zorluğuna bakarsak benim için CS'de aim mantığına daha kolay. Sadece mesafe Valorant'a göre çok daha uzun olduğu için o mesafede doğal olarak hedef daha küçük kaldığı için daha çok zorlanıyorsun üstünde tutmakta.
Valorant'ta uzun süreçli sprey atarken mermi tutturmak her şekilde az çok şans gerektiriyor çünkü aim her yöne kayıyor ama CS'de aim sağa ve sola çok az tepiyor, daha çok sadece yukarı doğru tepiyor(daha şiddetli tepiyor ama sonuçta sadece aşağı eğerek uzun süreçli bir spreyi bile tamamlayabiliyorsun) ve en azından ben bunu çok daha kolay zaptediyorum. Ama dediğim gibi mesafe muhtemelen bunda büyük etken çünkü Valo gibi daha kısa mesafe fightlara yönelik bir oyunda aim mantığı böyle olsa çok saçma bir hale bürünürdu (İki oyunda da halef silahlar olan AK ve Vandal üzerinden kıyasladım çünkü en çok bu ikiliyi oynuyorum ve bunlara alışığım. HS sevdalısıyım
)
+Bir soru: Bende CS'de tek mermi atsam bile sıklıkla hedefe gitmiyor. Bunun sebebi muhtemelen Ping yani dolaylı olarak TR server olmaması diye düşünüyorum. Sizde bu sorun var mı?