CS:GO'da aim nasıl?

İşte hassasiyet iyide hocam elimin ayarı yok 3 aydır oynamıyorum CS:GO tarzı oyunlar.

İlk önce nişangahını ayarla: Crashz' Crosshair generator V3 Custom, map.

İkinci olarak silahının konumuju ayarla.
Crashz' viewmodel generator map, Custom.

Üçüncüsü herkesin aimini geliştirmek için kullandığı aim botz:
Aim botz - training Custom, training, map.

Dördüncüsü ise spray atabilmen için:
Recoil Master - spray training Custom, training, map.

Genel olarak çoğu kişinin kullandığı aim geliştirme mapleridir. Bunun yanında topluluk sunucularında aim redline veya filtre kısmına FFA, DM yazarak DM sunucularına girebilirsin benim bildiklerim bunlar gerisi sana kalmış. Aim geliştirmeyle ilgili tonla video var YouTube'dan da araştırabilirsin.

Valorant'tan CS:GO'ya yeni geçtim oyuna başlayalı 2 gün oldu yarın seçkin alacağım. CS:GO Valorant'tan kat kat zor dediklerinde şaka yapıyorlar sanıyordum 😀. 1 adet ölüm maçı attım ve YouTube'a yükledim buyurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neleri geliştirmeliyim? Ve nasıl geliştirebilirim?

:) birde şöyle düşün , DM de genelde ısınacak adam vaya canı sıkılan , hir taraftan yemek yiyen biriyle muhabbet eden insanlar oynar. Rekabetçi de falan genelde iş daha da zor.

önce crosshair ve sesivity ayarla , direk maplar üzerinden ayarlamana gerek yok , oyunun ayarlar kısmından da ayarlayabilirsin suanlık daha sonra
belirli silahlar için spray veya çalışmasına baslaybilirsin veya tek tek sıkmaya alış sonrası spraya geçersin , örneğin ak47 , m4a1s , m4 , p50 , mp7 , p2000, usbs , glock , five seven , p250 , tec-nine , genelde bunlar üzerine dönüyor oyun , daha sonra yavaş yavaş diğerlerine geçersin.

Konu açılmışken, Valorant'taki rankım diaydı, şu anki rankım sem, ciddi ciddi sem, CS:GO'daki taktik sistemi gerçekten çok daha karmaşık, ayrıca silah sekmesi dediğimiz olayın, ya da koşarken vurmanın azaltıldığını ben Valorant'ta hiç görmedim, şu an CS:GO'da hafif takılıyorum ve CS:GO kat kat daha iyi, aim güzel ama gelişmesi gerek.

CS:GO Valorant'tan aim konusunda çok daha iyi ve gerçekçi CS rankı Supreme Valorant rankı Yüce 2 olan birisi olarak söylüyorum bunu Valorant'ın aimi çok basit ve çocuksu ama CS:GO gerçekten o aim hazzını sonuna kadar hissettiriyor, senin aimine gelirsek gerçekten kötü. @47rapflexx gerçekler hoşuna gitmedi galiba.
Ben de iki oyunu da baya süredir oynuyorum ve aim mantığına ve tutma zorluğuna bakarsak benim için CS'de aim mantığına daha kolay. Sadece mesafe Valorant'a göre çok daha uzun olduğu için o mesafede doğal olarak hedef daha küçük kaldığı için daha çok zorlanıyorsun üstünde tutmakta.
Valorant'ta uzun süreçli sprey atarken mermi tutturmak her şekilde az çok şans gerektiriyor çünkü aim her yöne kayıyor ama CS'de aim sağa ve sola çok az tepiyor, daha çok sadece yukarı doğru tepiyor(daha şiddetli tepiyor ama sonuçta sadece aşağı eğerek uzun süreçli bir spreyi bile tamamlayabiliyorsun) ve en azından ben bunu çok daha kolay zaptediyorum. Ama dediğim gibi mesafe muhtemelen bunda büyük etken çünkü Valo gibi daha kısa mesafe fightlara yönelik bir oyunda aim mantığı böyle olsa çok saçma bir hale bürünürdu (İki oyunda da halef silahlar olan AK ve Vandal üzerinden kıyasladım çünkü en çok bu ikiliyi oynuyorum ve bunlara alışığım. HS sevdalısıyım :))

+Bir soru: Bende CS'de tek mermi atsam bile sıklıkla hedefe gitmiyor. Bunun sebebi muhtemelen Ping yani dolaylı olarak TR server olmaması diye düşünüyorum. Sizde bu sorun var mı?

Aimin fena değil gibi fakat çevre farkındalığın çok kötü. Hiç kontrollü oynamıyorsun konumlanmanda sorun var, heryerin açık. Geliştirmek için ise e sporcuların hareketlerini inceleyebilirsin.

Rastgele silahlar kullanma ak-47 çek ve alışmaya çalış. Başta çok zor geliyor ama 83 saatin sonunda alıştım ve inanılmaz güzel bir mekanik. Alışırsan Valorant'ın spray mekaniği sıkıyor.

Ben de iki oyunu da baya süredir oynuyorum ve aim mantığına ve tutma zorluğuna bakarsak benim için CS'de aim mantığına daha kolay. Sadece mesafe Valorant'a göre çok daha uzun olduğu için o mesafede doğal olarak hedef daha küçük kaldığı için daha çok zorlanıyorsun üstünde tutmakta.
Valorant'ta uzun süreçli sprey atarken mermi tutturmak her şekilde az çok şans gerektiriyor çünkü aim her yöne kayıyor ama CS'de aim sağa ve sola çok az tepiyor, daha çok sadece yukarı doğru tepiyor(daha şiddetli tepiyor ama sonuçta sadece aşağı eğerek uzun süreçli bir spreyi bile tamamlayabiliyorsun) ve en azından ben bunu çok daha kolay zaptediyorum. Ama dediğim gibi mesafe muhtemelen bunda büyük etken çünkü Valo gibi daha kısa mesafe fightlara yönelik bir oyunda aim mantığı böyle olsa çok saçma bir hale bürünürdu (İki oyunda da halef silahlar olan AK ve Vandal üzerinden kıyasladım çünkü en çok bu ikiliyi oynuyorum ve bunlara alışığım. HS sevdalısıyım :))

+Bir soru: Bende CS'de tek mermi atsam bile sıklıkla hedefe gitmiyor. Bunun sebebi muhtemelen Ping yani dolaylı olarak TR server olmaması diye düşünüyorum. Sizde bu sorun var mı?
CSGO'da silahlar doğal inaccuracy, bir nevi SPREAD'e sahip. Yani attığın her vuruş için crosshairi tuttuğun yerin azıcık değişik bir yerine gelebiliyor. Spray atmak ise Valorant'ta yok zaten, 5 6 mermiden sonra mermiler rastgeleleşiyor, sağ mı sol mu olacak anlaşılmıyor. CS 1.6 kıvamı yani. O yüzden Valorant'ta karşına çıkan adama 5 mermi üstü harcarsan ölme ihtimalin çok fazla. CS'de ise sprayi devam ettiren çatışmayı kazanıyor genelde. Valorant'ın rastgeleliği oyunu zor yapabilir ama beceri gerektirmeyen, şans bazlı bir zorluk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı