chuckychuck01 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Merhaba, CS:GO'da fabrikadan yeni çıkmış bir skin alacağım ama bu alacağım skin her zaman fabrikadan yeni cıkmış olarak kalacak mı?
Merhaba, CS:GO'da fabrikadan yeni çıkmış bir skin alacağım ama bu alacağım skin her zaman fabrikadan yeni cıkmış olarak kalacak mı?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 19 Mayıs 2023 #2 Evet. Artı 1 Eksi Çözüm
Dissient Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 19 Mayıs 2023 #3 Yanlış bilgi Hayır, oyunda kullanmaya devam ettikçe eskiyecek ve değerini kaybedecek. Artı 0 Eksi
KS KS chuckychuck01 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #4 Lawien dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Emin miyiz hocam. Artı 0 Eksi
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 19 Mayıs 2023 #5 chuckychuck01 dedi: Emin miyiz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 19 Mayıs 2023 #6 Dissient dedi: Hayır, oyunda kullanmaya devam ettikçe eskiyecek ve değerini kaybedecek. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Oyunda aldığınız kostümler ne şekilde olursa olsun öyle kalır. Üzeri çizilmez, eskimez, bozulmaz. Artı 0 Eksi
Dissient dedi: Hayır, oyunda kullanmaya devam ettikçe eskiyecek ve değerini kaybedecek. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Oyunda aldığınız kostümler ne şekilde olursa olsun öyle kalır. Üzeri çizilmez, eskimez, bozulmaz.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 19 Mayıs 2023 #7 Dissient dedi: Hayır, oyunda kullanmaya devam ettikçe eskiyecek ve değerini kaybedecek. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadığın ne kadar da belli. Artı 0 Eksi
Dissient dedi: Hayır, oyunda kullanmaya devam ettikçe eskiyecek ve değerini kaybedecek. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadığın ne kadar da belli.
Dissient Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 20 Mayıs 2023 #8 zod1ax dedi: Oyunu oynamadığın ne kadar da belli. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyormuşum, ne bu nefret? Uzunca bir süredir oynamıyorum, aklımda bu şekilde yer etti. Yanlış bilgiden dolayı özür diliyorum arkadaşlardan, düzeltilmiş zaten. Artı 0 Eksi
zod1ax dedi: Oyunu oynamadığın ne kadar da belli. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyormuşum, ne bu nefret? Uzunca bir süredir oynamıyorum, aklımda bu şekilde yer etti. Yanlış bilgiden dolayı özür diliyorum arkadaşlardan, düzeltilmiş zaten.