CS:GO'da anormal bir ani ping var

baris38

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2019
Mesajlar
52
Bu sorunun çözülmesi benim için çok önemli. Bu yüzden bilenler açıklasın. Oyundayken konsola mm_dedicated_search_maxping 30 yazıp Server'ı kendim seçmiş oluyorum. Ve oyuna girerken modemden Wi-Fi'yi kapatıyorum. Kısaca ping girme ihtimalini 0'a düşürüyorum. Lakin oyundayken belirli yerlerde raund başladıktan 2 saniye sonra yer değişimlerinde belli başlı yerlerde pingim 300 400'e çıkıp iniyor ve 15 saniye bekliyor ve iniyor. Bunun sebebi ne olabilir?
 
Ben laptop kullanırken bu sorunu yaşıyordum. Kablosuz ağ ile CS ya da herhangi başka bir online oyun oynarken bu sorun vardı bende. Kablo takınca böyle bir sıkıntım kalmamıştı laptop kullanıyorsan ve Wi-Fi ile bağlanıyorsan kablo ile girmeyi deneyebilirsin.
 
Bu fırlama olayı genelde modem, ISS ya da ADSL kullanıyorsanız ondan oluyor. Çoğunlukla da ISS etkili. Vodafone ADSL'den Netspeed VDSL'e geçtim sorun kalmadı, çok nadir çıkıyor o da pc ve Wi-Fi kullanmamdan kaynaklı.
 
Hocam Wi-Fi demişsiniz de üstte kablolu demiş ben onu anlamadım ondan sordum.
Ben kendimden örnek verdim, yani kendim Wi-Fi kullandığım için arada ping çıkıyor dedim. Konu sahibine dediğim, genelde bu ping fırlama olayı ISS'den kaynaklanıyor dedim. Yanlış anlamışsınız.
 

Geri
Yukarı