Samet_29 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 CS:GO'da atıldığımda ve takım yenildiğinde rank düşmüştüm. Peki takım yenerse bana bir artısı olur mu?
CS:GO'da atıldığımda ve takım yenildiğinde rank düşmüştüm. Peki takım yenerse bana bir artısı olur mu?
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 15 Ağustos 2023 #2 Atıldığınızda nasıl rank düştünüz onu anlayamadım atıldığınız taktirde oynadığınız maç ile bağlantınızı kopartıp istatistiğe sahip olamazsınız. Edit; Birkaç yere bakındım istatistik sayıyormuş. Artı 0 Eksi
Atıldığınızda nasıl rank düştünüz onu anlayamadım atıldığınız taktirde oynadığınız maç ile bağlantınızı kopartıp istatistiğe sahip olamazsınız. Edit; Birkaç yere bakındım istatistik sayıyormuş.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.030 Çözümler 47 Yer Mersin 15 Ağustos 2023 #3 Etkiliyor diye biliyorum. Artı -1 Eksi
KS KS Samet_29 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 emirmertbaserr dedi: Atıldığınızda nasıl rank düştünüz onu anlayamadım atıldığınız taktirde oynadığınız maç ile bağlantınızı kopartıp istatistiğe sahip olamazsınız. Genişletmek için tıkla... Son rounddaydık herhalde ya da bir önceki. Atıldım. Sonra 2 dakika bir şeye baktım bilgisayardan. Yeni bir şeye girecekken rank düştüm Artı 0 Eksi
emirmertbaserr dedi: Atıldığınızda nasıl rank düştünüz onu anlayamadım atıldığınız taktirde oynadığınız maç ile bağlantınızı kopartıp istatistiğe sahip olamazsınız. Genişletmek için tıkla... Son rounddaydık herhalde ya da bir önceki. Atıldım. Sonra 2 dakika bir şeye baktım bilgisayardan. Yeni bir şeye girecekken rank düştüm
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 15 Ağustos 2023 #5 Samet_29 dedi: Son rounddaydık herhalde ya da bir önceki. Atıldım. Sonra 2 dakika bir şeye baktım bilgisayardan. Yeni bir şeye girecekken rank düştüm. Genişletmek için tıkla... Sayıyormuş hocam zaten, benim bilgisizliğime denk gelmiş kusura bakma Artı 0 Eksi
Samet_29 dedi: Son rounddaydık herhalde ya da bir önceki. Atıldım. Sonra 2 dakika bir şeye baktım bilgisayardan. Yeni bir şeye girecekken rank düştüm. Genişletmek için tıkla... Sayıyormuş hocam zaten, benim bilgisizliğime denk gelmiş kusura bakma
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #6 Ne olursa olsun atıldığın zaman istatistiğine işler. Artı 0 Eksi