CS:GO'da bıçak çıkma oranı 0.25 mi?

40 k dolarlık bıçak çıkartıp 350 dolara satmak sonrasında da 350 doları kasaya gömüp yine bir şey çıkartamamak... Benim bile ağlayasım geldi ya.

Blue gem yok derken konu sahibi pattern numarası 182 olan stattrak stiletto - CAS'e hardened (field-tested) çıkarttığını söylüyor başka bir konusunda, bu pattern zaten Stiletto'da top tier Blue gem sayılır. Blue gem bıçaklar Steam pazarın maksimum listeleme fiyatlarını aştığı için yanlışlıkla düşük fiyatlardan satılır ancak Steam pazarında. Konu sahibi de Blue Gem'in ne olduğunu bilmeyip yanlışlıkla değerinin çok altında satmış, sonradan anlamış ne yaptığını. Bahsettiği bıçak da bu sanırım:

Eki Görüntüle 1448170

"Steam pazarın maksimum listeleme fiyatlarını aştığı için yanlışlıkla düşük fiyatlardan satılır ancak Steam pazarında."

Hocam bunu nasıl anlarız? Bu mavi bıçak dışında başka hangi itemlerde var bu olay?

"Steam pazarın maksimum listeleme fiyatlarını aştığı için yanlışlıkla düşük fiyatlardan satılır ancak Steam pazarında."

Hocam bunu nasıl anlarız? Bu mavi bıçak dışında başka hangi itemlerde var bu olay?

Eşya fark etmeksizin 1.800 USD maksimum listeleme fiyatı olarak belirlenmiş. Türkiye'de ise herhangi bir eşyayı topluluk pazarında 27.000 TL üstü fiyata listelemeye çalışınca uyarı veriyor.

Öyle bir şey yok, unut onu.

Maksimum listeleme sınırı var. Ayrıca düşük fiyattan kazara satılma vakaları da az değil.

Böyle birşey var ve herkes Deli gibi bunu kovalıyor 2014 stickerlar 1. Case hardened pattern id'ler 2. Sırada yer alıyor.Benim sattığım itemide steam almadı bir kullanıcının botu satın aldı.Adamlar kod sistemine dökmüş senin alman imkansız bir listeleme olduğunda direk satın alınıyormuş.Yaklaşık 3 haftadır bu konuyu araştırıyorum ve çok bilgi edindim.eğer hangi eşyada hangi patternin değerli olduğunu öğrenmek istiyorsanız birkaç site var sana önerebileceğim,bu benim sattığım stiletto'da 182 pattern id idi mesela ak case hardened'ta 661 mi ne kısaca mavilik ne kadar çok ise değeri o kadar artıyor deniyor blue gems mavi elmas deniyor.Dostum benimki masmavi idi.

O fırsat 1 kere gelir onu da kaçırmışsın başka alanlara yönel. Bende milyoner olmayı kaçırmıştım zamanında. ( iddia kupon + kripto )
Zaten böyle birşeyi steamde listeleyemezsin koleksiyonluk bir öğe buff.com veya reddit gibi ortamlarda satılıyor.

Eşya fark etmeksizin 1.800 USD maksimum listeleme fiyatı olarak belirlenmiş. Türkiye'de ise herhangi bir eşyayı topluluk pazarında 27.000 TL üstü fiyata listelemeye çalışınca uyarı veriyor.

Maksimum listeleme sınırı var. Ayrıca düşük fiyattan kazara satılma vakaları da az değil.
Kızıl ağ deseninde,vice eldiveninde ,doppler,fade,marble fade.

hocam sizin bıçağı ünlü youtuber 32 bin 500 dolara satın almış. Videoyu izleyince aklıma siz geldiniz :/
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı