CS:GO'da bıçak nasıl alınıyor?

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da herkeste bıçak var. Fiyatına bakıyorum bıçağın 36.500 TL çıkıyor. Nasıl alıyor insanlar bunları? Gerçekten o kadar para veriyorlar mı? Yoksa kasalardan falan mı çıkıyor?

CS:GO'da herkeste bıçak var. Fiyatına bakıyorum bıçağın 36.500 TL çıkıyor. Nasıl alıyor insanlar bunları? Gerçekten o kadar para veriyorlar mı? Yoksa kasalardan falan mı çıkıyor?
Bazıları o kadar şanslı ki... Ha ucuz şeyler de var.

En ucuzları 2K civarı artık ve açık konuşalım bizim 2K mız onlar için 100 dolardan ibaret.

Her bıçak 36 bin tl değil ucuz bıçaklar da var 4 5 bin'e. Ki herkeste var diye bir şey yok yayıncılarda var genel olarak. Uzun yıllar oynayan biriyse önceden almış da olabilir önceden bıçaklar ucuzdu 50 60 dolar falandı.

Ruh hastası gibi her skine katlama 1.01x sürekli yapıp yapıp kelebek bufalo almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…