CS:GO'da bilinmeden yapılan yatırım

Üzüldüm hocam sağlık olsun.

70 tl hocam eldiven kasası şu an :/

Hocam bir ara karşılıklı oturup yakmamız gerekiyor seninle . Üzülmemek elde değil. Hele 4 tane bravo kasasını 850 yerine balık ekmek fiyatına satmam çok koyuyor.

1 sene beklettiğim clutch kasalarını 5 küsür liradan sattıktan 3 gün sonra revolution case ortaya çıktı. Clutch kasası 10 tl'yi aştı . Nasipte yokmuş.

Hydra kasaları zamanında 2 liradan 5 e çıkınca satmıştım. Şu an 300 ün üzerinde sanırım .

Bir arkadaşım var artık konuşmadığım ama belli ki artık hesaba girmeyi bırakmış. Dün girip baktım öylesine kafadan hesaplama yaptım 2K'lık steam parası yatıyor hesabında ama haberi yok .

Hangi stickerı 1K ya aldın da 73 TL'ye düştü?

Forumda kimseye kimseye yalan borcum yok. S1mple RMR 2020 (Gold). Alma sebebim ise o zamanlar sticker kapsülleri her sene olduğu gibi %50 indirime girmişti. Kimi görsem kapsüllerin fiyatı tekrar eski haline gelince sticker fiyatlarının patlayacağını söylüyordu. Ama sebebini bilmediğim bir şekilde iyice düştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paraya ihtiyacım olmasa bile oyunu bıraktığım için Sattığım AWP Asiimov 35-40 dolarken şimdi 120 dolar üstünde 0.03TL ye sattığımız kasalar 1000x üstü yaptı Şimdi ise ne düşerse üstümde tutuyorum veya satıp yatırımlık skin alıyorum

RMR çok kötü bir yatırımdı. Hakaret içeren cümleniz çıkartılınca gayet düzgün bir cevap olmuş ayrıca. RMR biraz istisna bir olaydı bence, geçmiş olsun. Ne olursa olsun, valvede çalışan çaycı bir yakınınız olmadığı sürece yüksek fiyatlı, her ne kadar hype da olsa, sticker, kapsül vs alınmamalı. Hele s1mple gibi diğer majorlerde de oynaması muhtemel oyuncular veya takımlarla ilgili stickerlar söz konusuysa.

2 TL iken 300 tane broken fang kasası satmıştım...

2018 yılında dolar yükselişe geçip mevcut ekonomi bakanlarını da göz önünde bulundurup akıl edip satmasaydık rahat 10k TL Steam parası olacaktı belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…