CS:GO'da bir yabancı Türk olduğum için hakaret etti

Makaleler
5
Yaklaşık 1 hafta önce CS:GO'da rekabetçi maç yaptım ve Rusça konuştuğunu düşündüğüm bir kişi tüm maç boyunca benimle uğraştı. Yaklaşık 5 kez benim için oyundan atma oylaması açtı. Bir yandan da diye hakaretler ediyordu mikrofondan. Resmen oyun oynamak için değil kavga etmek için oyun açmış. Üstelik ben ona hiçbir şey yapmadığım halde durup dururken bunları yaptı. O bunları yapınca ben de rapor ettim. Dilerim Steam hesabı kapanır, bunu hak etti bence. Beni hiç tanımadan nasıl bu kötülükleri yapabiliyor hayret doğrusu. Demek istediğim bana yaptıklarını hak etmemiştim.

Bu kişinin Steam profili ise şu:

04.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 hafta önce CS:GO'da rekabetçi maç yaptım ve Rusça konuştuğunu düşündüğüm bir kişi tüm maç boyunca benimle uğraştı. Yaklaşık 5 kez benim için oyundan atma oylaması açtı. Bir yandan da diye hakaretler ediyordu mikrofondan. Resmen oyun oynamak için değil kavga etmek için oyun açmış. Üstelik ben ona hiçbir şey yapmadığım halde durup dururken bunları yaptı. O bunları yapınca ben de rapor ettim. Dilerim Steam hesabı kapanır, bunu hak etti bence. Beni hiç tanımadan nasıl bu kötülükleri yapabiliyor hayret doğrusu. Demek istediğim bana yaptıklarını hak etmemiştim.

Eki Görüntüle 1826144
Klasik ruslar. Zaten arkadaş Beyaz Rusya'lıymış.

Sanırım ilk defa başınıza böyle bir olay geliyor. İnternete ve rekabetçi oyunlara hoşgeldin.

Ayrıca oyun içerisinde tab tuşuna basıp daha sonra farenin sağ tuşuna bastığınızda, skor tablosundan o kişiyi seçerek ilgili panelden o kişiyi susturabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1826144

Böyle şeyler sürekli oluyor zaten ayrıca hesabının kapanacağını düşünmüyorum.

Klasik Rus. Hesabının kapatılacağını düşünmüyorum. Bende önceden CS oynuyorken biri türklere sövmüştü İngilizce şekilde, bende arkadaşlarımla oynuyordum sövmüştüm ona. Ailevi değerlere, din, dil, ırk her şeye sövdü bir şey olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı