CS:GO'da bütün skin'lerimi nasıl Tec-9 Buz Şapka tarzı yapabilirim?

Player.34

Zeptopat
Hiç skinim yok. Dün oyunda bir düşmanı aldım ve yere Tec-9 Buz Şapka düşürdü, çok beğendim ve fiyatına baktım gayet de ucuz gösteriyor. Acaba bütün silahları nasıl bu tarzda yapabilirim? Aynı skini bütün silahlara yapmak mümkün mü?

Mümkün değilse ucuz fiyatlara böyle buzlu, kış temalı, uzay temalı skinleri nasıl bulurum?

Hiç skinim yok. Dün oyunda bir düşmanı aldım ve yere Tec-9 Buz Şapka düşürdü, çok beğendim ve fiyatına baktım gayet de ucuz gösteriyor. Acaba bütün silahları nasıl bu tarzda yapabilirim? Aynı skini bütün silahlara yapmak mümkün mü?

Mümkün değilse ucuz fiyatlara böyle buzlu, kış temalı, uzay temalı skinleri nasıl bulurum?
Hocam o skin sadece Tec-9'a özel başka silahta kullanamazsınız.

Arkadaşlar konuda bahsettiğim skini ve @uuradymn'nin önerdiği skini 3-4 gün sonra almayı düşünüyorum. Şu an başka param yok ama 2-3 ay içerisinde 1000 TL bir para ayırabilirim bu iş için.

Özellikle AWP başta olmak üzere, M4A1-S, AK-47, Galil, SG 553, AUG silahlarına bu bahsettiğim buzlu, kış temalı, uzay temalı skin önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz hepsini kaydediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı