CS:GO'da bulunan hile sorunu

Güven faktörünüz düşük o zaman. Silah yarışı ve basit eğlence oynamaya çalışın. Hileler biraz kanser edebilir ama birkaç ay oynayıp seviye kastıktan sonra daha düzgün oyuncular gelecek.
 
Oyunlardan çok anlayan biri değilimdir aslında ama ilk olarak CS:GO'yu indirdim ama kullanımını anlamadım bile, grafiklerini de pek sevmedim, sonra Valorant dikkatimi çekti onu indirdim. 2 aydır da oynuyorum ve gayet memnunum. CS:GO'da iki üç el attım hepsinde hileci vardı ve hilelere öldüm. Ancak daha Valorant'ta hiç hileye rastgelmedim.
 
Valorant oynayabilirsiniz hile koruması çok iyi. Özellikler sayesinde oyun saf HS atmacadan biraz taktiğe dönüyor demek isterdim pek etkili olmuyor yetenekler eninde sonunda kimin Aim'i iyiyse o alıyor bir R6 beklemeyin.
 
Şahsen Valorant'ın çoğu konuda iyi olduğunu düşünüyorum. Aklısın CS:GO'da fazla hile var ayrıca oyunda çok fazla Türk olmasına rağmen bir Türk serveri bile yok. Ping'den ölüyoruz sırf ping yüzünden oyunu bıraktım...
 

Maçların %95'i İstanbul sunucusunda oluyor ping 20-30 oluyor ben hiç yaşamadım öyle bir sorun ki ben türklerle oynamak istemiyorum çünkü fazla toxicler.
 
Maçların %95'i İstanbul sunucusunda oluyor ping 20-30 oluyor ben hiç yaşamadım öyle bir sorun ki ben türklerle oynamak istemiyorum çünkü fazla toxicler.

Sunucu değiştirebilirsin İstanbul'dan sonra en az Frankfurt sunucusu var.
 

Hocam dandirik derken nedense bana grafikler silahlar vs çocukça geliyor aynı wolfteam gibi geliyor. Yoksa anti hile sistemlerine bayılıyorum ve olumsuz bakmama neden olan sebeplerden biri de fazlasıyla Türk troll oyuncusu olması

Hocam yaşayalım, yaşayalım da ayıp oluyor ama :/
Yani bir oyuna denk geldim; adam 4. - 5. elden sonra açtı aim, wall, mevlana, peygamber ne varsa kullandı 50 küsur kill aldı, raporlar gönderildi, oyun bitti ve üstünden belli bir zaman geçti adamın profiline bakıyorum hala daha oynuyor yani maalesef şaka gibi bir durum.
Hocam pinge katlanıyorum ama artık her el hile gelmesi veya Valve'nin ilgilenmemesinden dolayı iyi oynayanı bile hile sanmamdan dolayı işkence gibi geliyor.
Valorant oynayabilirsiniz hile koruması çok iyi. Özellikler sayesinde oyun saf HS atmacadan biraz taktiğe dönüyor demek isterdim pek etkili olmuyor yetenekler eninde sonunda kimin Aim'i iyiyse o alıyor bir R6 beklemeyin.
Evet hileye karşı çok başarılılar. Kapalı beta zamanı oyunu denerken denk gelmiştim; sistem, oyun sırasında hile tespit etti ve oyun sonlandırılmıştı.
Aslında benim Valoranta olan ön yargım oyunun çocuksu, çizgi film gibi olan görsellerinden kaynaklı. Alışmışız CS, Crossfire, R6 tarzı grafiklere, ben hayatımda hiç ateş eden ejderha gibi bir şey görmedim
Steamde çok denk geliyorum ama elim bir türlü indire gitmiyor Tavsiyenden sonra deneyeceğim
Gerçekten ben de senin gibi düşünüyorum. Şakasız aynen Valve'nin yaptığına inanmaya başladım yavaştan. abv Valve, psikolojimizi bozdun
Eğer bu hile yüzünden coğu kişi Valorant'a kayarsa Valve bir adım atar onun dışında beklemiyorum.
Valorant çıkarken de böyle deniyordu. Source 2 geliyor diyorlardı. Gene aynı tas aynı hamam...
Valorant'ın hile sistemini alsalar ne güzeel olur dedim acaba nasıl bir oyun girdiğim maçta 3 kişi raporladık maç içerisinde banlandı.
Keşke alsalar veya o seviyelerde yapsalar. Ben de denk geldim oyunu sonlandırmıştı bir anda anti hile sistemi.
 
Son düzenleme:
Oyunu bilmeden karşıdakilerin hile olduğunu nasıl anladınız?
 
Bu Valve şey değil mi ya MSI Afterburner açınca VAC ban atıp da mevlana açanlara dokunmayan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…