CS:GO'da bulunan optimizasyon sorunu ortadan kalktı mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI A320M-A Pro anakart Sapphire Pulse RX6400 4 GB 64 Bit Ryzen 3 3200G Apacer Panther 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM Seagate Barracuda 1TB HDD James Donkey 240GB SSD ve son olarak Frisby FC-9365G Gaming kasa double Slim ring RGB fan (650W 80+)
Arkadaşlar merhaba bugün CS:GO indirip oynadım eskiden 1080p Low'da 18-20FPS alırken bugün 900p medium ayarlarda 80-90FPS gördüm. Bu arada CS:GO oynadığım bilgisayar Casper Nirvana X400 8 GB RAM i5 1021 240GB SSD. İnternette CS:GO'da UHD620 1080p Low 80FPS gösteriyor bende sorun var galiba.

CS:GO'da optimizasyon sorunu olduğunu sanmıyorum. Eskiden düşük şimdi yüksek FPS almanız mantıksız. Oyuna gelen panorama arayüz güncellemesi, harita yenilemeleri performansı kötü yönde etkileyen güncellemelerdi. Oyun 2012 senesinde çıktı. 2012 senesinde oyunu Steam'e ekledikleri zaman istediği sistem ile şu an 25-30 FPS oynanıyor. Siz 1080p en düşük ayarlara alacağım diye çoklu CPU kullanımı ayarını kapatmış olabilirsiniz. Oyuna girin ve bütün ayarları kapalı - en düşük yapın. Bir tek çoklu CPU kullanımı açık kalsın.

O zaman oyunda bütün grafik gidiyor ben onu açık bıraktım.

O zaman oyunda bütün grafik gidiyor ben onu açık bıraktım.

Çoklu CPU kullanımını mı diyorsunuz? O ayar açık kalsın. Gerisini istediğiniz gibi ayarlayın. Ama en düşük ayarlarda oynamanız en iyisidir. FPS oyunlarında akıcılık çok önemli.

Nasıl olmadı bende vardı eskiden(son güncellemeden önce) 800-600'de Dust 2 ölüm maçında 30 FPS zor alıyordum artık 900pde rahat oynayabiliyorum Low ayarda.
Çoklu CPU kullanımını mı diyorsunuz? O ayar açık kalsın. Gerisini istediğiniz gibi ayarlayın. Ama en düşük ayarlarda oynamanız en iyisidir. FPS oyunlarında akıcılık çok önemli.

Aynen öyle.

Nasıl olmadı bende vardı eskiden(son güncellemeden önce) 800-600'de Dust 2 ölüm maçında 30 FPS zor alıyordum artık 900pde rahat oynayabiliyorum Low ayarda.

Hocam oyunu 2015'ten beri oynuyorum. 90 FPS'i 30'a düşürecek kadar sıkıntılı bir güncelleme hiçbir zaman olmadı. Sizin bilgisayarınızda kaynaklanan bir sorun yüzünden düşük FPS almış olabilirsiniz eskiden.

O da olabilir benim ekran kartı çok garip GTA 5'de maksimum 30 görüyor CS:GO'da yüksek FPS görüyor bende hiçbir şey anlamadım peki bir sorum olacak ben 2gün önce laptopa format attım flashta driverler vardı ben ekran kartıma güncelleme geldiğini nasıl anlarım veya haberim olmadan güncellenmiştir kendisi.

Intel® Driver & Support Assistant kullanabilirsiniz. Program arkada açık kalıyor. Güncelleme geldiğinde görev çubuğunun sağ altında farklı renkte yanıyor. İsterseniz sağ alttaki ikona çift tıklayarak güncellemeleri kontrol edebiliyorsunuz.

3 güncelleme gösteriyor ve ekran kartı için 16 Haziran 2020 güncellemesini gösteriyor güncellesem düşük FPS alır mıyım acaba ya eskiden disk yönetiminden güncelliyordum.
3 güncelleme gösteriyor ve ekran kartı için 16 Haziran 2020 güncellemesini gösteriyor güncellesem düşük FPS alır mıyım acaba ya eskiden disk yönetiminden güncelliyordum.

Bir de güncellersem eski sürüme dönme imkanım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…