CS:GO'da bulunan optimizasyon sorunu ortadan kalktı mı?

Haritadan haritaya değişiyor. Anubis ve ancient haritaları iyi bir sisteme sahip olmanıza rağmen çok sıkıntılıydı FPS çok düşük oluyordu.
daha önce Asus dizüstü bilgisayarımda aynı sorunu yaşadığım olmuştu bende haritalardan kaynaklı sandım ilk başta gölgelendirmelerden dolayı fps drop yaşanıyo gölgelendirmeleri düzeltemediğimiz için ben İşlemci boost una izin vererek 200 a kadar çıkarabildim fps i dust gibi eski haritalarda 300 e kadar çıkıyor fakat gölgelendirmede hata yaşayan haritalarda 200 ün altına iniyor boost kapalı iken 50 ye kadar düşyordu 144 Hz ekranda başka oyunlarda yüksek alırken sadece CS de hatalı haritalara gelince bu sorunu yaşamak zoruma gitmedi değil sorun oyunlarda değil ya bilgisayarlarda tam performans çalışma kapalı oluyor ya da oyunlarda haritalarda optimizasyon sıkıntısı oluyor bu tür işlemci ağırlıklı oyunlarda. çözüm olarak ya bilgisayarınızın performansını arttırın ya da o haritalara girmeyin.

Daha önce ASUS dizüstü bilgisayarımda aynı sorunu yaşadığım olmuştu bende haritalardan kaynaklı sandım ilk başta gölgelendirmelerden dolayı FPS düşmesi yaşanıyor gölgelendirmeleri düzeltemediğimiz için ben işlemci Boost'una izin vererek 200'a kadar çıkarabildim FPS'i dust gibi eski haritalarda 300'e kadar çıkıyor fakat gölgelendirmede hata yaşayan haritalarda 200'ün altına iniyor Boost kapalı iken 50'ye kadar düşyordu 144 Hz ekranda başka oyunlarda yüksek alırken sadece CS de hatalı haritalara gelince bu sorunu yaşamak zoruma gitmedi değil sorun oyunlarda değil ya bilgisayarlarda tam performans çalışma kapalı oluyor ya da oyunlarda haritalarda optimizasyon sıkıntısı oluyor bu tür işlemci ağırlıklı oyunlarda. Çözüm olarak ya bilgisayarınızın performansını arttırın ya da o haritalara girmeyin.

Benim işlemcim i5 10.nesil güçlü bir işlemci ama yanına koydukları grafik kartı galiba GT210 ile aynı şu laptopu artık elimden çıkarım abimin sisteminin aynısını almak istiyorum.

Benim işlemcim i5 10.nesil güçlü bir işlemci ama yanına koydukları grafik kartı galiba GT210 ile aynı şu laptopu artık elimden çıkarım abimin sisteminin aynısını almak istiyorum.
CS genelde işlemci kullanan bir oyun ekran kartına çok fazla yük bindirmez çözünürlük değiştirince fps artışı yaşıyorsan muhtemelen ram ine fazladan yük bindiriyorsundur arka planda açık olan her şeyi kapatıp sistemi full performans mod una çekip o şekilde bir denemeni ve verileri kaydetmeni tavsiye ederim sonrasında o verileri kontrol edince ne tür bir sistem sorunu yaşadığın ortaya çıkacaktır muhtemelen. verileri kaydetmek için farklı uygulamalar kullanabilirsin ama en ayrıntılı olanı tercih etmeni tavsiye ederim ben MSI afterburner kullanıyorum ama çok ayrıntılı değil donanım programların varsa onları kullanmanı tavsiye ederim.

CS genelde işlemci kullanan bir oyun ekran kartına çok fazla yük bindirmez çözünürlük değiştirince FPS artışı yaşıyorsan muhtemelen RAM ine fazladan yük bindiriyorsundur arka planda açık olan her şeyi kapatıp sistemi Full performans moduna çekip o şekilde bir denemeni ve verileri kaydetmeni tavsiye ederim sonrasında o verileri kontrol edince ne tür bir sistem sorunu yaşadığın ortaya çıkacaktır muhtemelen. Verileri kaydetmek için farklı uygulamalar kullanabilirsin ama en ayrıntılı olanı tercih etmeni tavsiye ederim ben MSI Afterburner kullanıyorum ama çok ayrıntılı değil donanım programların varsa onları kullanmanı tavsiye ederim.

Arka planda olan bütün programları nasıl kapatacağım Microsoft'un programlarını kapatmayı bilmiyorum. 75 program arkada açık.

Dosya Ekleri

• {50E373AC-3ED8-46D8-AE80-A7C76BE50532}.png.jpg
    {50E373AC-3ED8-46D8-AE80-A7C76BE50532}.png.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 41

Technopat Haberler

Geri
Yukarı