CS:GO'da bulunan optimizasyon sorunu ortadan kalktı mı?

Siz biliyorsanız eğer güncellerim çünkü ben bilmiyorum
Hocam bir gariplik var

Intel® grafikleri – windows* DCH sürücüleri​

20%
Açıklama:
Bu indirme, 6 ıntel® Graphics driver-12. nesil Intel® Core™ işlemci grafikleri ve ilgili Intel atom®, pentium® ve celeron® kurulumlarını sunar.
Sürüm:
30.0.101.1069YAYIn tarihi:
11 Kasım 2021BOYUt:
566.59 MB burada bunu diyor ama benimki 10.nesil

6-12 nesil arası işlemciler anlamına geliyor.

Şimdi anladım
İnşallah FPS düşmez içimde garip bir his var.
Şimdi anladım

Bu hala yüklemedi acaba GTA mı yüklüyor
Şimdi anladım

Bu hala yüklemedi acaba GTA mı yüklüyor

Heh yükledi çok şükür şimdi bir test edeceğim.
Hocam 20FPS düştü bunu geri alalım eski haline döndü yine.
@Xantern

Son düzenleme:
Hocam 20FPS düştü bunu geri alalım eski haline döndü yine.

Tamamdır hocam. Aygıt yöneticisini açın ve görüntü bağdaştırıcılarını bulun. Oradan ekran kartını bulun sağ tıklayın özelliklere girin. Sürücü kısmından önceki sürücüye dönebilirsiniz.

Hocam çok teşekkürler tekrar eskisi gibi 80FPS alıyorum.
i7 4500U HD4400 ile en düşükte 50 FPS oynuyorum.

Galiba olay benim ekran kartıyla alakalı.

i7 4500U HD4400 ile en düşükte 50 FPS oynuyorum.

Çoklu CPU kullanımı açık mı? İşlemcinizin sonundaki "U" Ultrabook işlemcisi olduğu anlamına geliyor. Performansı ve güç tüketimi daha düşüktür.

Çoklu CPU kullanımı açık mı? İşlemcinizin sonundaki "u" Ultrabook işlemcisi olduğu anlamına geliyor. Performansı ve güç tüketimi daha düşüktür.

Benimki de u serisi hocam son bir sorum olacak CS:GO'da Uber gölgelendirici FPS arttırırmı azaltırmı bir de hareket izini etkin yapıyorum ESC yapıp oyuna dönüyorum bir bakıyorum devre dışı bunun çözümü var mı?

Uber gölgelendirici açık olsun hocam. Hareket izinin aktif olmama sorunu birçok kişide vardı. Bende de FXAA açılmıyor. Çözümünü bilmiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…