CS:GO'da çift tık ban sebebi mi?

406642

Decapat
Şu an elimde 5 tuşlu bir fare var normalden farklı olarak bir ileri tuşu bir geri tuş var ben Google için onlara tuş atadım biri çift tık diğeri orta tuş (X-mouse buton kont-rol ile yaptım)
Şimdi CS:GO'ya girsem ban yer miyim?
Oyunda çift tıkı kullanmayacağım ayarlarda tuşta atamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi CS:GO'ya girsem ban yer miyim?

Makrolar VAC yasagina sebep olmaz. Yalniz tek tikla hizli ates etme gibi özellikleri oyunda kullanirsaniz Overwatch'a düsebilir, akabinde de yasaklama alabilirsiniz. Oyunda kullanmayacaginiza göre yasaklama alma ihtimaliniz yok.

VAC sistemi sadece oyun dosyalarinda yapilan degisiklikleri taramakta. Overwatch'a düsebilmeniz icin ise aktif bir sekilde yazilimi kullanmaniz gerekiyor. Durduk yere tespit edip yasaklama verme imkanlari yok.

Macro abartılırsa Overwatch ban yiyebilirsiniz sadece. Çift tıkın da oyunda size bir faydası olacağını sanmıyorum kullanmazsınız ban da yemezsiniz.

Mevlana açıp döne döne vuranlar ban yemiyor fare macrosu yüzünden ban yiyeceğini hiç sanmiyorum.

Fazla detaylı bilmiyorum ama mesela mouse makrosundan da bunny ayarlayıp oyunlarda öne geçersen de ban yiyebilirsin. Mouse ve klavye makrolarından asla ban yiyemezsin diye bir kural da yok.

Mouse yazılımı ile atanan makroların tespiti çok zordur. Ow bhop makrosu veya no recoil makrosu dışında ow yiyeceğini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…