Makro CS:GO'da Ban Sebebi mi?

Otomatik satın alma olayını kodlarla da yapabilirsin. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama internette siteleri var, önce bı tuş seçiyorsunuz, sağdaki sayılar olabilir mesela, 1i seçtiniz ak ve armor seçtiniz. Size bir kod oluşturuyor onu oyun konsoluna yapıştırınca oyun içinde 1e bastığınızda size ak ve armoru otomatik alıyor. Bunu bu şekilde halledebilirisiniz.

QQ olayına gelince, bunda bir sıkıntı olmaz ama sizin oyun oynayışınızı köreltir. Yeni başlayıp da yapamadığınızdan dolayı istiyorsanız kendiniz deneye deneye de yapabilirsiniz. Bende oyuna yeni başladığımda denemiştim böyle şeyleri bunny olsun, QQ olsun ama şuanda kesinlikle kullanmıyorum, bunny kendim yapabiliyorum oyun içinde ve insanlar macro, hile vs. olduğumu düşünüyor, buna ulaşabilmek için yaptığım şey trainingler oldu. Aim, bunny, movment, prefire, gibi bir çok yararlı map var atölyede bunları kullanarak kendini geliştirebilirsin. Şuan 5k saatim var rankım global cidden hani "bi QQ yapacak bana ne zararı olur ki" diye düşünmeyin oyunda gelişmenizi engeller, emin olun kendiniz daha iyisini yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dış destek sayılacak sekmeme makrosu gibi, oynanışı etkileyen makrolar hile olduğu için doğal olarak ban sebebidir. Ancak silah alma, AWP-bıçak değiştirme gibi makroları zaten CS:GO ayarları içinden ayarlamanız da mümkün, yasaklı olsa mümkün olmazdı diye düşünüyorum. Oynanışı haksız rekabet oluşturacak şekilde etkilemiyorlar.

Valve şirketinin yönetici ile Aran iyi galiba pek bilgilisin :) oyun kurallarından bir habersin bende makrolu mouse kullanıyorum makrolu tuş demek oyuna sadece kısa yol atabilmesi demek ama sen girip 50ms 20 ms 70ms gibi tıklama fonksiyonlarına dışarıdan müdahale Edip oyunun genetiği ile oynarsan kusura bakma banin banini yersin. 3. parti uygulaması ile atamış olduğun ms aralıklarla hızlı tarama yavaş tarama gibi dışardan müdahaleye girmekle birlikte ban sebebidir. Valve şirketinin kafası çalışmıyor da mouse ayarları kısmına makro ayarları koymuyor. Oyun ayarları dışında başka bir müdahale ban sebebidir. Sizin hile programlarından ne farkı kalıyor makroyu ayarla oyuncunun üzerine getir rastgele tara silah sekmesi olmasın sprey olmasin eee ban yeme sebebi değil. Oyundan tat almaya bakın arkadaşlar bırakın makro işlerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar belirtiyorum amacım bunny hop, spray makroları değil sadece satın alma, silah tutma kolunu değiştirme, "q-q" gibi fonksiyonlar için istiyorum ve G103 klavyem var. Bunları kodlarla yapmak mümkün değil, G tuşlarının bir adı yok ki tuş olarak belirteyim. Bunu yapmanın tek yolu Logitech'in programı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı