CS:GO'da çıkan silah kasası satılmalı mı?

Komisyon ne alıyor bir de para kaç güne gelir hocam.

Satıştan %2 alıyor. Çekeceğiniz zaman da para birimden dolayı ve çekme işleminden dolayı bir kesinti daha yapıyorlar. %3 gibi bir şeye geliyor sanırsam. Sisteme anında geliyor ama güncelleme sonrası geri çekme olayından ötürü 1 hafta bekletiliyor sanırsam. Yakın zamanda satış yapmadığım için tam bilmiyorum. Çekimden sonra da birkaç güne geliyor para.

Satıştan %2 alıyor. Çekeceğiniz zaman da para birimden dolayı ve çekme işleminden dolayı bir kesinti daha yapıyorlar. %3 gibi bir şeye geliyor sanırsam. Sisteme anında geliyor ama güncelleme sonrası geri çekme olayından ötürü 1 hafta bekletiliyor sanırsam. Yakın zamanda satış yapmadığım için tam bilmiyorum. Çekimden sonra da birkaç güne geliyor parao.
oyun alıp gift sistemi ile nakite çevirmeyi düşündüm böylesi daha az yorucu olucak sanırım

Belli bir sınırı var mı hocam ya da direk hesabı satsam.

Hiç belli olmaz. 1. hediye de yiyebilirsiniz, 20. hediye de de. Hesap satımı olabilir ama alıcı bulmak zor. Steam’de hesap satımında satan kişi bir ticket ile hesabı geri alabiliyor. O yüzden güvenmek çok zor.

Hiç belli olmaz. 1. hediye de yiyebilirsiniz, 20. hediye de de. Hesap satımı olabilir ama alıcı bulmak zor. Steam’de hesap satımında satan kişi bir ticket ile hesabı geri alabiliyor. O yüzden güvenmek çok zor.
hocam birde float hesabı için döviz hesabımı açmak gerekiyor parayı çekmek için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı