CS: GO'da Çıkartmalar Skine Değer Katar Mı?

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var. USP-S Orion satın aldım. Üzerinde değerli bir sticker varmış ben farketmedim. Satan kişide farketmemiş sanırım çünkü normal değerinden bile uyguna aldım. Sticker : Çıkartma: Natus Vincere (Holo) | Katowice 2015. Şu anda değeri 455 TL. Stokla alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü 1 ay önce 250 TL idi. Hızla yükseliyor. Skinin normal değeri ise 55 TL. Ben bunu nasıl bir rakama satmalıyım? Bu sticker fiyata nasıl bir etki eder. Tahmini bir düşünceniz varsa fikrinizi almak isterim. Hayırlı forumlar.

görünüş olarak gizel ama silahı takınca silahın değeri fazla artmıyor bunuda düşünmen lazım

Bu, tamamen silahın üzerine yapıştırılmış olan çıkartmaya bağlıdır. Eğer o çıkartma örneğin herhangi bir Katowice 2014 ya da Taç (Parlak) veya Şafakta Uluyan çıkartmasıysa silah oldukça değerlenir. Bir örnek vereyim, on lira bile etmeyen bir USP-s cildine dört adet Katowice 2014 Titan (Holo) yapıştırılıyor ve silahın değeri $5000 oluyor.

Arkadaşlar eğer silahınızın değeri minimum 1K TL değilse veya o üründen çok fazla satılmıyorsa çıkartma büyük fark eder ancak şöyle seçkin yapım, gibi gibi ucuz skinlerse o skinlerden en az 10-20 bin tane olduğu için haliyle sizin skin o kadar da fazla görünmeyecektir ne kadar değerli olursa olsun o skini anca koleksiyonculara satabilirsiniz acil satılsın diyorsanız en fazla oynayacağı fark 1 lira yani yazık edersiniz caanım çıkartmaya iyi forumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…