CS:GO'da çözünürlük önerisi

Dosya Ekleri

• IMG_20230512_201231.jpg
    IMG_20230512_201231.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 60
:D? Valorant gibi değil CS 5:4 olunca hitboxlar da büyüyor ayrıca 1:1 açılmıyor haberin olsun :)

Hitboxların büyümesi ile karakterin görünümü eşit olmuyor zaten stabil derken bundan bahsediyoruz neyi anlamak istemiyorsunuz? Bu aynı Hertz olayı gibi siz 60Hz'de oynarken rakibin arkasındaki gölgeye sıkıyorsunuz ya hani 5:4'e alınca da rakibin kafasına sıktığınızı sanıp boşluğa sıkıyorsunuz.

Lütfen daha geniş daha iyidir diye düşünmeyin azıcıkta stabil mi diye düşünün. 1280x960 oyundaki en stabil en iyi çözünürlüktür. Sen gidip 5:4'mü oynamak istiyorsun. Ne istiyorsan onu oyna beni alakadar etmiyor. Ama gelip de burada 5:4 daha iyidir yazma çünkü değil. Bozuk bir çözünürlüktür 5:4

Hitboxların büyümesi ile karakterin görünümü eşit olmuyor zaten stabil derken bundan bahsediyoruz neyi anlamak istemiyorsunuz? Bu aynı Hertz olayı gibi siz 60Hz'de oynarken rakibin arkasındaki gölgeye sıkıyorsunuz ya hani 5:4'e alınca da rakibin kafasına sıktığınızı sanıp boşluğa sıkıyorsunuz.

Lütfen daha geniş daha iyidir diye düşünmeyin azıcıkta stabil mi diye düşünün. 1280x960 oyundaki en stabil en iyi çözünürlüktür. Sen gidip 5:4'mü oynamak istiyorsun. Ne istiyorsan onu oyna beni alakadar etmiyor. Ama gelip de burada 5:4 daha iyidir yazma çünkü değil. Bozuk bir çözünürlüktür 5:4

Yo? Değil :D 4K saatim var bak kendi deneyimlerimi söylüyorum ben. sen vuramıyorsun diye 5:4 bozuk olmaz.

Yo? Değil :D 4K saatim var bak kendi deneyimlerimi söylüyorum ben. Sen vuramıyorsun diye 5:4 bozuk olmaz.

Sizin 4K saatinizin olması 5:4 çözünürlüğünün modellemeleri yanlış göstermesini değiştirmez. Dediğim gibi ne oynamak istiyorsanız onu oynayın. Ama 5:4 daha iyidir yazmayın yanlış bilgi vermeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı